12 Mayıs 2017 Cuma

Rölyef pasta fiyatları

Rölyef pastalar piyasada hazır olarak satılmaktadır. Bu ürünler ahşap, cam, seramik gibi birçok yüzeyde kullanılabilen su bazlı pastalardır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Sepete Ekle Adet Satıldı. Fiyat Aralığı - TL - TL (7) Markalar. Tüm rölyef pastalar ile stencil ve kabartma çalışmalar yapabilirsiniz. Klasik rölyef pasta , beton, toz beton, mat renk rölyef pasta gibi ürünler için tıklayın.


Rölyef modelleri, Rölyef çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Boyama, stencil, tamponlama ve spatula vb çok amaçlı kullanılabilir. Bu süre sonunda rölyef pasta uygulanan bölge kemikleşir ve her türlü çalışmaya uygun hale gelir. Rich rölyef pastalar dekorasyon ve sanatsal hobi çalışmalarında kullanılan su bazlı metalik görünümlü pastalardır. Boyut efekti vermek için ahşap, mdf, ham seramik, cam vb.


Rölyef pasta fiyatları

Uygulanan yüzeyde granit efekti verir. Stencil kabartma ve serbest desen kabartma çalışmalarında kullanılır. Spatula,fırça,sünger ile sürülmesi tavsiye edilir ve kuruma süresi uygulanan kalınlığa. Kullanılan malzemeler su ile temizlenir. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


KLASİK RÖLYEF PASTA 2ML. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala!


Fırça ile ince tabaka halinde, spatula ile katlar halinde boyutlu uygulama yapılabilir. Sim karıştırılarak simli rölyef , akrilik boya karıştırılarak renkli rölyef elde edilebilir. Onlarca çeşide sahip rölyef pastaları en uygun fiyat ve hızlı gönderimle satın alabilirsiniz.


SHABBY CHİC RÖLYEF PASTA adet ürün var. Cadence rölyef macunlar, garantiofis. Bu kategoride toplam ürün bulunmaktadır Hızlı Görünüm Favori Listesine Ekle Karşılaştırma Listesine Ekle.


Shabby Taffy SR-SR-01. DEKORATİF RÖLYEF PASTA YENİ. Herhangi bir filtre seçimi yapmadınız. Teslimat Bilgisi: TL. Mağazaya özel adet üzeri Ücretsiz Kargo.


Dış duvarlara ahşap tutkalı sürüp üzerine alçıyı fırça ile tampo yapıp üzerine tekrar ahşap tutkal sürdüm(isterseniz pasta rölyef de kullana bilirsiniz). Parke döşemesi için ahşap kaplama kullandım. Duvarları yine kaplama ile tamamladım.


Günde Kargo - Kapıda Ödeme - Kredi Kartına Taksit. Bizi Takip Edin: Sipariş Takibi. Su bazlı, kullanıma hazır, kuruduğunda buzlu kar efekti oluşturan rölyef pastadır. Hobi ürünleri online satış sitesi, ahşap malzemeleri, kumaş boyama, sprey boya, ahşap boyama ve yardımcı malzemeler. Rölyef Pastalar marka ürünler en uygun fiyatlarla hobitrend.


Meyra Hobi ve Elsanatları Mağazası ATEM HOBİ SANATSAL ÜRÜNLER TİC. BEYAZ ARTEBELLA RÖLYEF PASTA 1CC. DRALTIN DORA PERLA RÖLYEF PASTA.


Rölyef pasta fiyatları

Antik rölyef pastalar dekorasyon ve sanatsal hobi çalışmalarında kullanılan su bazlı doğal görünümlü pastalardır. Markalarda RÖLYEF PASTALAR ürünlerinin yer aldığı gruptur. Ana Sayfa RÖLYEF PASTALAR.


Girişi Yeni Üyelik Oluştur. Satanlar Yeni Çıkanlar Fiyatı Artan Fiyatı Azalan Alfabetik A-Z Alfabetik Z-A. NERİLERİNİZ ARTEBELLA MULTISURFACE RÖLYEF PASTA ELITE GREEN 310. Kategori: RÖLYEF PASTA. Her yüzeyde uygulanabilen yüksek boyutlu ve doğal görünümlü su bazlı efekt pastasıdır.


Hobi Yardımcıları - RICH RÖLYEF PASTA 160cc. Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar