16 Mayıs 2017 Salı

Lambri m2 fiyatları

Isparta Kızılçam - Fırınlı 2. ONLİNE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. E-Tahsilat E-TAHSİLAT EKRANI. EN KERESTECİLİK ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Kullanım yerine göre vernik tipi seçilerek verniklenmelidir. BELİRTİLEN FİYAT KARGO ve KDV DAHİL 1mLAMBRİ İÇİNDİR.


Uygulama yapacağınız toplam alanı kaplayacak mkadar sipariş verilmelidir. PVC TAVAN LAMBRİ ( LAMBİRİ ) MT (M) BEYAZ. Lambiri Plastik H Profil 50x10x150cm Beyaz Metre. Kargonuz teslim edildiğinde, ürünün paketinde deformasyon veya ürüne zarar verebilecek bir durum söz konusu ise, kargo görevlisi ile birlikte paketi açarak ürünlerinizin durumunu kontrol ediniz.


Notlar: Tüm ürünlerimizde KDV () hariçtir. Lambri , Ekstra Sınıf ve Fırın Kurusu - 101. Minumum satışımız 1mşeklindedir. Stok Durumu ile Fiyatlar dolar kuruna bağlı olarak değişebilir.


PLASTİK LAMBİRİ M: Fiyat : TL (KDV Dahil) Ürün Özellikleri:. Kızıl Çam :Çok sık damarlı olup İthal ağaçlara. Malana lambri döşenecek malzeme alındı. Malzeme dahil metrekare plastik lambiri. MFiyatı : 184TL Sınıf : İROKO ahşap lambiri ve yer döşemesi Kapattığı Genişlik: mm Ölçüler: 1mm genişlik , mm kalınlık.


Ağacı : Yerli kızlçam Genişlik. Olası fireler de göz önünde bulundurularak 5-fazla sipariş vermesi tavsiye edilir. PVC LAMBİRİ VE PERVAZ Pvc Kollar Pvc Köşe Profilleri Pvc Lambriler Pvc Pervazlar Tüm Kategoriler En Populer Olanlar. EKONOMİK RDAYARLI KAPI KASASI. GRAND AYARLI KAPI KASASI.


Ahşap Kaplamayla Elde Edilen Optik Efektler Duvar ve tavan kaplamaları odaları daha sıcak ve rahat kılar. Profiller daima masif ahşaptan oluşur, ham ve mumlu, laklı veya cilalı modelleri vardır. Tavan Kaplamaları mı bakmıştınız? Açık Teras ve Balkonlarınızı ,Dayanıklı Ahşap Çatılar ile Kapatıyoruz ! MHesaplama - Bir ürün kaç meder ? Lütfen güncel malzeme fiyatları için teyit ediniz!


Prefabrik ve Konteyner firmalarına özel paket kampanyalarımızı sorunuz! TL Mesafeli Satış Sözleşmesi Ödeme ve Teslimat Gizlilik ve Güvenlik. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar.


Online sipariş verilebilir. HAYER ÇATI Teras Balkon Kapatma. Ekstra lambiri , birinci sınıf lambiri , ikinci sınıf lambiri.


Birinci sınıf lambiri seyrek budaklı fırnlı çam tahtadan üretilir. Ahşapta ağacın kalitesine göre fiyatlar değişiklik. Molarak satılmaktadır mt lambiri malan kaplamaktadır.


Lambri m2 fiyatları

Ambalaj : Nylon ambalajında pak. Nakliye hariç, İstanbul depo teslimdir. NOT:Tablodaki fiyatlarımız genel piyasa fiyatı olup fikir verme açısından ortalama alınmıştır. Stoklarımızda bulunan kereste ürünleri ve kereste fiyatları ile ilgili bilgi için telefonla veya mail yoluyla bilgi alabilirsiniz. Fabrikamız İzmir Limanına km, Adnan Menderes Havalimanına km dir.


MFiyatı : 153TL Sınıf : İROKO ahşap lambiri ve yer döşemesi Kapattığı Genişlik: mm Ölçüler: mm genişlik , mm. Alçıpan asma tavan malzeme fiyatları : Mbaşına düşen minimum alçıpan asma tavan malzeme fiyat ortalaması yaklaşık olarak TL’dir. Bu maliyet içinde montaj vidası, dübel vidalar, U ve C profil, alçıpan, klips, askı çubuğu ve maşası gibi tüm malzemelerin metrekareye düşen maliyetleri toplanarak çıkarılmıştır.


Lambri m2 fiyatları

B-Pozu Detay Bilgileri, Tarifi, Yapım Şartları ve Ölçüsü, Birim Fiyatları ve Analizi 21. Mt olarak satılmaktadır mt lambiri malan kaplamaktadır. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacı ile lambri satışlarımızı m² birim fiyatı ile sunmaya başladık, böylece hesabınızı daha iyi yapabilirsiniz, daha pratik çözüm sunmak için metrekare teslim fiyatı sadece 22.


Ahşaplar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Ahşaplar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar