23 Mayıs 2017 Salı

Venüs 5 5x

Venüs 5 5x

X akıllı telefonunuzda ekran kırılması sorunu yaşıyorsanız eğer alanında uzman ve tecrübeli VESTEL teknisyelerimiz tarafından ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz. X ekran değişimi fiyatı 2TL olup değişim süresi servisimize geldiğiniz taktirde dakika, taraflı ücretsiz kargo. Kırılmaz Ekran Filmi Katmanlı E-GLASS. X Temperli Cam Ekran Koruyucu 1. X Kol Bandı Spor Koşu Yürüyüş. X açılmıyor vestel venüs 5. Vestel, Venus ailesinin mensubu olan 5. X format atmak vestel venüs 5. X root Hakkında formatatma Sizlere Format atmak adına ne varsa bulup toparlayıp sizlere sunmak bizim için hoş bir duygu.


LCD Ekran Dokunmatik Panel Takım Sepetinizde ürün var. Bağlan CEP TELEFONU YEDEK PARÇA. This feature is not available right now. X , sahip olduğu özellikler ile neler vaad ediyor, hep birlikte izliyoruz.


Lcd Ekran Dokunmatik 13TL ile n11. Bir başka aynı modelle daha karşınızda Venüs ’ün 5. Ortalama Değerlendirme TESLİMAT. X ile aynı fiyat etiketine sahip. X için, telefon kapalı konumdayken ses tuşu ve güç tuşuna basılı tutun. Telefonun ölçüleri Venus 5. Ekranlar telefona takılmadan önce yılı aşkın deneyimli ustamız tarafından yanınızda gözünüzün önünde özenle test edilip sağlamlığından emin olduktan sonra toplama işlemine geçilir.


X Ekran Beyaz Mobil Parçası. Türkiye nin En büyük cep telefonu yedek parça temini yapabileceğiniz bir platform dur. Tek kontrol edemediğimiz şey ürünün çalışabilir olmasıdır. Sadece 1gramlık ağırlığa ve 15. X , inceliği ve hafifliğiyle maksimum kullanım kolaylığı sağlıyor.


HD çözünürlüğe sahip, Corning Gorilla Glass korumalı, IPS panel ekran 5. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN ÜYE OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE BAĞLAN. X aksesuarları ve kılıflar - TL ve üzeri ücretsiz kargo. X uyumlu hangi ürünleri istersiniz? IPS teknolojisine sahip HD görüntü sunuyor.


Venüs 5 5x

Cihaz da hicbir problem yok. X üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir. Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz.


X ” cihazınıza yazılım yükseltme yapmak isterseniz veya yazılımız bozuldu (çöktüyse) cihazınıza yazılım yüklemeniz gerekmektedir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. V, Venüs Vgibi markanın tüm akıllı telefonlarında uygulanabilir. X Batarya tarafınıza ortalama iş günü içerisinde özenli paketlenerek hasarsız olarak teslim edilir. Bilen bilir pek bir hafızası yok.


O yüzden gb lık sd kart aldım. X Arka Kapak Beyaz en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Lakin telefon ay içerisinde tam kere aynı hatadan dolayı servis e gitti. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. X fiyatları ve üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. X ” modeli için geçerlidir. Nasıl yapıldığını öğrenmek için BURAYA tıklayınız.


Müşteri hizmetlerini aradım marka model IMEI numarasını verdim. Marka modelden ücretini sorgulayarak bana ücretin 2TL olduğunu söyledi müşteri hizmetlerindeki hanımefendi. Bu konuşmalar sanırım kayıtlarında mevcuttur şirketin.


V Orjinal Batarya Pil Ürün Kodu. Uzun yıllarda ev elektroniği ürünleri üreten firma yakın zamanda akıllı ürünler pazarına da girdi. Biz de sizler için VESTEL in amiral gemisi olan Venüs 5. X pil Batarya, Çok Ekonomik stoklarından sipariş verilen ürünler titizlikle ayrıştırılıp paketlendikten sonra siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir.


Ekonomik yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem. X model akıllı telefonlarda ekran kırık arızası LCD ve touch olarak parçadan oluşan ekranın kırılması ile işlevini tamamen kaybetmesi, ekranın görünmemesi, dokunmatiğin çalışmaması demektir Çözüm Önerileri : Deneyimli teknik servisimiz tarafından önce ekran değiştirilir, daha sonra cihazın. Herşey çok iyi fakat eve geldim Ekranda alta basınca üste, üste basınca alta basıyormuş gibi algılıyor.


X cihazlarda dokunmatik çalışmama sorunu var. Yazılım bazen düzeltmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar