22 Mayıs 2017 Pazartesi

Otomatik kapı kontrol kartı

Kartın özelliklerine baktığımızda beğendik. En kısa sürede kartı projemizde kullanıp deneyeceğiz. Fiyatı uygun ve garantili. V Çift Motor Dairesel kanatlı Bahçe kapısı kontrol kartı. Kontrol kartı veya anakart dediğimiz bu birimler halk tarafından genellikle bariyer beyni yada otomatik kapı motoru beyni olarak bilinirler.


Anakart şeklinde olan kontrol üniteleri üzerinden bariyer veya otomatik kapı motorunun ayarları yapılır, ve ayarlanan şekilde çalışması sağlanır. V AC motor haricinden daha yüksek voltaj değeri ile çalışan veya 220V AC fakat yüksek wattlı motorları sürücü ile kullanılabilmesini sağlamak için kart üzerinde kuru kontak. Bu sayede normal 220V kontrol kartlarının haricinde kuru kontak çıkışı oluşan bir kart ayrıca satın almanıza gerek kalmamaktadır.


Fotoselli Kapı Kontrol Kartı. Stokta Var Karşılaştırma Listeme Ekle. Dahili otomatik kapı kartı. Kabin seri haberleşme çıkışı. Kart tanımlamaları önce bir cihaza tanıtılır ve kart numaraları yazılıma çekilir.


Bu gibi durumların karta zarar vermemesi için otomatik kapı kontrol kartı doğru elektronik devre elemanları ve giriş hat filtreleri ile tasarlanmalıdır. Ayrıca kartın dışarıya açılan tüm portları opto-izolelidir. Bu sistem endüstriyel otomatik hızlı branda kapı için kontrol kartı olarak tasarlandı ancak garaj kapısı veya bahçe kapısı olarakta kullanılabilir… bugün aşağıdaki gibi bir brandalı kapının.


Kapı genişliği, kapı açık-kapalı pozisyonları otomatik olarak tespit edilmektedir. Kumanda panolarına tam entegre çalışabilmesi için “ kapı tamamen açıld”ı, “tamamen kapandı” ve “sıkışma algılandı” çıkış sinyalleri verebilir. Smart Door kapı kartı , yangın asansörü kapılarında kullanıma uygundur. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. DELTA Cep Telefonuyla Kapı Açma Modulü.


Otomatik hızlı branda kapı için kontrol kart. Sensör ya da algılayıcı, otomatik kontrol sistemlerinin duyu organlarına verilen addır. Kumanda ile kontrol edilebilen motor kontrol kartı dahili alıcılıdır. Enpercon EntrancePersonnel Control. Bu değişim insanların yaşam kalitesini üst seviyelere çıkarma adına yapılmakta ve yapılan değişimlerden sonra insanlar biraz daha rahat etmektedir.


BFT Alcor N Kontrol Kartı. Yüksek kaliteli motor kontrol kartımız ile 2volt bahçe kapısı motolarını ve otomatik kapı motorlarını kontrol edebilirsiniz. Volt bahçe kapısı motorlarına tam uyumlu kaliteli ve ekonomik bir çözümdür.


Otomatik kapı kontrol kartı

Geniş aksesuar desteği ile emniyet ve kullanım kolaylığı. Hem anahtarlık hem kart hemde şifre ile kapıyı otomatik açabilirsiniz. Tüm aparmtmanlarda, dairelerde, resmi kurumlarda hastanelerde, kamu kurum ve kuruluşlarında.


Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Kontrol kartı mekanizmaya yalıtkan bağlantı elemanları ile sabitlenmeli ,herhangi bir parazit güç kaybı elektriklenme. Panjur Kepenk Kontrol Sistemi. Gsm ile uzaktan kapı ve bariyer kontrol ünitemizin prototip çalışmaları bitmiş olup, ürün. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.


Otomatik kapı kontrol kartı

Bu kartların üzerine istediğiniz baskıları yapabilirsiniz. Kartlı geçiş kontrol cihazlarında kullanılan kartlar , proximity kart olabildiği gibi aynı zamanda mifare kart da olabilmektedir. VAC Motorlu her tip otomatik bahçe kapısı motor kontrolünde kullanılabilir. Buton veya Kontak veya Radyo Dalgalı, Anahtarlı PC üzerinden kontrol Anahtarı Kart okuyuculu Şifre Kodlamalı. Gelişen teknoloji ile villa, müstakil ev, apartman gibi yerlerde kullanılan otomatik garaj kapıları değişik kontrol mekanizmalarına sahip şekilde monte edilebiliyor.


Kapi otomatik olarak limit anahtarlara temas edince diurur. Flaşör yavaşça yanip sönmeye başlar. KM-kapı kontrol kartı , donanım olarak bölge motor kontrolü ve çift kanal yüksek çözünürlüklü enkoder girişi ile motora tam hâkimiyet sağlar. Fermuarlı Dış Düşey Perde Gölge Sistemleri. Teknik Destek r-tec Park ve Bahçe Otomasyonu.


Bariyerler r-tec Park ve Bahçe Otomasyonu. DETAYLI BILGI ALMAK ICIN BIZE ULASIN. Ana Kart Yazılım ve Hazırlama. Revizyon ve Haberleşme Kartı Yazılım ve Hazırlama. Direk Temas veya Dokunmatik Buton.


Kontal Soket Alıcı (RGA). Garaj Açıcı (GA) ve UPS sistemleri için. KONTAL ALICI EXKA 433MHZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar