26 Ekim 2016 Çarşamba

Masif panel

Türkiye’nin en büyük masif ahşap panel üreticilerinden biri olan firmamızda masif panelin yeri bizim için her zaman ayrı olmuştur. Ağacın ağaç kaldığı, tüm saflığı ve doğallığı ile hayatımıza katkısıdır. Ahşap Panelin Tercih edilmesinin başlıca sebepleri 1doğal bir ürün olmasıdır. Kenar bandı ve kaplama gibi maliyetleri yoktur.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. FSC 1Sertifikalı Ürün. Glospan Beyaz Lake Boyalı Panel. Kaliteli ağacın seçilmesiyle başlayan üretim, doğru kurutma ile sürer.


Mobilya sektörünün öncü malzemelerinden biri de masif panel ve masif tezgah olarak bilinmektedir. Ağaçtan üretilen bu masif ürünlerden bazıları ise masif mutfak tezgahı, masif merdivenler ve masif masa’dır. Hemen hemen her türlü iç mekanda kullanıma uygun doğal malzemelerden biri olan ahşap, pek çok dekorasyon ürününde tercih edilir. Malzeme olarak ahşap, doğrudan masif halde kullanılabildiği gibi, doğal kaplamalı ürünlerin kullanımına da oldukça sık rastlanır.


Yani masif panel ürünler ağacın kendisi çam ise çam, meşe ise meşedir. Müşterilerimiz velinimetimizdir. Zira `dolu` anlamına gelen masif ile tabaka yada plaka kelimesini bir araya getirdiğimizde ortaya çıkan, Dolu Tabaka şeklindeki isimlendirmede ürünün hangi cins yada madenden olduğu ifade edilmemiş olmaktadır.


Grubun masif panel markası olan Naspan, Türkiye’deki en gelişmiş panel teknolojisi ile masif panel imalatı gerçekleştirmektedir. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Diri odun , sarımsı ile kırmızımsı beyaz renkte, öz odun kırmızımsı sarı, kahverengimsi kırmızı olup giderek koyulaşır. Bu ürün grubu, masif ağacın mobilya ve dekorasyon sektöründe yeniden hak ettiği değeri kazanmasını sağlamıştır. Bilenor Orman ürünleri Kestane kereste, kestane masif panel , ceviz masif panel , masif panel çeşitleri, cafe masaları,cafe restaurant dekorasyonu, doğal ahşap masa,kütük masa, ağaç masa ve sehpalar ve masif ahşapproje işleri alanlarında faaliyet göstermektedir.


Adımda Aracınıza Uygun Lastiği Bulun. Panelleri finger jointli ve masif lamelli olup üretiminde Dyada Dtutkal kullanılmaktadır. Doğal Ceviz Ağacından imal edilmiştir. Mukavemeti yüksek ve dekoratiftir.


Alesta Naturel, size özel çözümler sunar. Kolay işlenebilir ve montajı kolaydır. Ebatlaması ve cilası yapıldıktan sonra kullanıma hazırdır. Ağacın tomruk aşamasından itibaren hiçbir yan ürün kullanılmadan bilimsel methodlar kullanılarak enine veya boyuna birleştirilmesi ile masif panel meydana gelmektedir.


AM - KAYIN - LADİN - SAPELLİ masif panel çeşitlerimize,MEŞE ve DAHOMA masif panelide katmış bulunmaktayız. Genişleyen ürün yelpazemizle sizlere daha iyi hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kitaplıklarda, raflarda, konsol ve Tv ünitesi kasalarında düşük maliyet ve düşük ağırlığından dolayı kullanılmaktadır.


Her türlü mobilyalarınızda kullanılabilir. Referanslarımız ve hizmetlerimiz için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Baypan Türkiye deki en gelişmiş panel teknolojisi ile sert ve yumuşak ağaçlardan masif panel üretmektedir. Baypan, teknolojisindeki yenilikler kadar masif panellerdeki iyileştirmeler ile de Türkiye’nin ağaç sektöründe ki en hızlı büyüyen grubunun markası olarak doğmuştur. TL MASİF PANEL 3x 1x Cm SARIÇAM BOY EKLİ A KALİTE 78TL Toplam ürün görüntüleniyor.


Masif panel

Panel de tek bir ağaç türü kullanılır. Taslak: Fingerjoint ve Solid. EXCLUSIV HOLZ ürünleri ve diğer Ebatlı Raf ve Kapaklar indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus.


Tüm masif panel kullanım alanları için üretime hazır masif paneller. Kereste üretimi için özelleşmiş kereste fabrikası. Kayın kereste, meşe ve kestane kereste gibi tüm kereste çeşitleri. Kayın masif panel , çam ve kestane gibi ağaçlardan üretilmiş masif panel çeşitleri. Yani lamine edilmiş (dört tarafı silinmiş) lata ve kalasların üst üste veya yan yana eklenmesiyle oluşan kiriş – lamine kalas – lamine kutu vb.


Bu sebeple meşe masif panel fiyatları verilirken metrekare cinsinden ölçü birimi kullanılır. AHİNOĞULLARI masif panel ürününü MOBİPAN adı altında markalaştırarak nihai tüketiciye sunmaya başlamıştır. Firmamız orman ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. Ayrıca, size özel hazırlayacağımız masif tezgah modelleri için kafanızda bir fikir oluşmasını da bu sayede sağlamış olacağız.


Masif Tezgah Fiyatı Hesaplaması. Okul, ofis mobilyalarının üretiminde. Mutfak ve yatak odası mobilyalarında. Ahşap evlerin iç elemanlarında ve oyuncak imalatında.


Masif panel

Yer döşemeleri ve iç mekanlarda bulunan merdivenlerin üretiminde. Duvar ve bölme panellerde. Spor salonlarında ve okul sıralarında. MAsif ahşap ve levha ürünlerinin en avantajlı yönlerinin biraraya geldiği MASİF ANGORA KAPILAR, zengin ürün çeşitleri ve 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar