13 Ekim 2016 Perşembe

Ikitelli civata

Ikitelli civata

U uzman kadromuzun farkıyla siz müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla ulaştırmayı hedefliyoruz. Yenilenen hizmet portfoyümüz ile sizler ile beraberiz. BOZTAŞ CİVATA SANAYİ ve TİCARET LTD. Türkiye nin en büyük cıvata, somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır.


Bulunduğu büyük projelerle sektöründe tanınmış ve markalaşmış unvana sahiptir. Metrekare bir yere geçmiştir. AAISI3VE AAISI3kalite paslanmaz civata , vida , somun vb.


Exel Fasteners markası ile ihracat yapan, İzmir Torbalı merkezli, DIN, ISO ve ANSI standartlarında cıvata, vida , somun ve perçin üreticisi. Civata ’da hedef Avrupa’da ilk 5’e girmek. BBlok İkitelli , Başakşehir, İstanbul. Sanayi Bölgesi Marmara San.


Somunlar - Civatalar - Çiviler TELEFON. Ark Saplama Kaynağı: Çekmeli Ark Saplama Kaynağı, işlenecek parçanın üzerine genellikle silindir şeklinde olmak üzere metal parçaların kaynaklanması için kullanılır. Altay Cıvata İkitelli Demirciler nerede? Yukarıdaki haritada görüntüleyebilirsiniz.


Sokak görünümü Bu özellik bazı bölgelerde çalışmayabilir. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN. Deri Organize San Bölgesi, Kumpas Ca No: Giriş Kat. GÜN VİDA yıllardır Türkiye ve Dünya çapında vida üretimi yapan bir firmadır.


Aslında o tarihte biri üretim diğeri pazarlama satış firması olarak firma (Güngör Cıvata ve Duygu vida ) kurulmuştur. Ankraj, u bolt, imbus, altıköşe, astar plaka, farin değirmeni,df çıkış ağız plaka civataları gibi ürünler başlıca imalatlarımızdır. Konstrüksiyon, İnşaat ve Müteahhitlik. Yeni internet sitemiz yayına başlamıştır, sitemiz üzerindfen ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Atlas civata ltd ş Web Sitesi :-. Bilgi için hemen sitemizi ziyaret edin. Eletrik sektöründe çeşitli amaçalarla metre , metre saplamalar kullanılmaktadır. H blok no başakşehır istanbul, Ikitelli , Turkey.


Türkiye genelinde satış dağıtıcısı olmak amaçlı kurulduk. Bu ürünlerle beraber, doğrudan ürün satışı konusunda etkinlik göstermeye başladık. Norm Cıvata’ya bir ödül daha Alacak yönetimi ödülü kazandı.


We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. KİTELLİ MAĞAZA ADRES İkitelli O. Daire: 9-1 İkitelli , Yol Tarifi İl İlçe Mahalle. Korkmaz - Marmara Park 12.


Yaycı, Özel Çelik yaylar, Çekme Yayı, Form Kurma Yayı, Baskı Yayları. Perakende Yay siparişi, Özel üretim yaylar. Bisiklet yayları, Motosiklet Yayları, Beyaz Eşya sektörü çelik yayları, Elektrik Elektronik yayları, Aydınlatma sektörü Yayları, Tüm Yay.


E-Bültenimize kayıt olun ve yeniliklerimizden kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun. Firmamız yalnızca havuz kimyaları ürünlerinin değil havuz yapımı ve kullanımı için gerekli havuz malzemelerinin de satışını yapmaktadır. OSB civata ” olarak etiketlendi İkitelli OSB civata , perçin, pirinç, çelik bağlantı elemanları, trifon, saplama, somun, rondela ürünleri sağlayan firmaları görüntüleyebilirsiniz. Bir başka WordPress sitesi.


Ikitelli civata

Firmamız çalışmalarına başladığı günden bu yana bir çok yüzme havuzunun projelerini gerçekleştirmiştir. Bağlantı elemanları konusunda faaliyet gösteren firmamız civata ,somun,pul,imbus setskur, vida ,matkap uçlu vida ,trapez vida ve birçok özel imalatımız bulunmaktadır. TrueStory is a powerful and at the same time light-weight flexible HTMLwebsite.


It forms an awesome experience for your visitors and offers a bunch of new and exciting features. Firma, kurum ve kuruluşların adres, telefon ve iletişim bilgileri. Küçükçekmece ilçesi İkitelli semtinde yeralmaktadır.


Bu sayfalarda kuruluşa ait isim, ünvan, telefon, adres ve harita bilgileri yeralmaktadır. Segmentli kalıplar, Perçin kalıpları, Soğuk dövme. Galvanoteknik Yüzey İşlemler ve Elektrometal Kaplama. Metal İmalat ve Kaplama DENET CIVATA SANAYİ A. Ayrıntılar Üst Kategori: Firmalar Rehberi Rami Kışla Cad.


Sektördeki yıllık tecrübesini genç ve dinamik kadrosuna aktaran firmamız, geniş ürün yelpazesi hızlı servis ağıyla İstanbul ikitellideki binasında hizmetinizdedir. Otomotiv, elektrik, inşaat, mobilya, makina sektörleri ve alt gruplarındaki faaliyetlerimizle müşterilerimize deneyimli hizmet sunmaktayız. ENDÜSTRİYEL MAKİNA SANAYİ ÜRÜNLERİMİZ Endüstriyel Makina ve Bağlantı Sistemleri, montaj ürünleri ve cihazlarının ithalatı ve pazarlamasını yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar