19 Ekim 2016 Çarşamba

Koltuk halı uyumu

Peki, halı koltuk renk uyumu konusunda hangi renkler ile hangi renkler uyumlu olabilir. Son zamanların en sevilen renk tonlarından bir tanesi küf yeşili dediğimiz koyu yeşildir. Göz Alıcı Mutfak Dolabı Modelleri. Halı , koltuk ve diğer mobilyaların uyumu nasıl olmalı? Ev dekorasyonu için öncelikle kendinizi yansıtan bir konsept bulmalısınız.


Koltuk halı uyumu

Yani evinizde klasik bir hava yaratmak istiyorsanız halı , perde ve mobilyalar da klasik olmalı ya da modern bir çizgi istiyorsanız eşya ve aksesuarlar buna göre seçilmeli. Halı ve mobilya uyumu değerlendirildiğinde klasik olan bir mobilyanın altına klasik bir halı kullanılmalıdır. Beyaz bir mobilya beyaz halı ile desteklenebilir. Mobilya ve perde uyumu konusunda en sık yapılan hatalara düşmemek için birkaç ipucunu bilmek yeterli olacaktır. Bir odada halı , oturma grubu ve parke renkleri perde rengi seçiminde etkilidir.


Dekorasyonda perde önemli bir ayrıntıdır. Selma Hanım koltuklar düz. Birkaç renkten oluşan salon dekorasyonunda salon halı perde uyumu yaparken renkli bir koltuk takımı kullanılıyorsa koltuklardaki koyu tonlarda bir fon perde ve koltuklardaki en açık renk tonunda halı seçilmelidir. Gri bir koltuk hangi renkteki halılarla tamamlanmalıdır? Bu ince çizgiyi geçmemek adına renk seçiminde dikkatli davranmak gerekir.


Koltuk halı uyumu

Mesela duvar boyası ile aynı renkte zemin döşemesi, zeminle aynı renkte halı renk uyumu sağlamak için bir seçim olabilir. Ancak koltuk renk uyumunu halı ya da duvarlarla sağlamak konusunda bir kurala sahip değiliz. Salon dekorasyonunda koltuk takımınızı tek renk seçmek yerine berjeri farklı renkte tercih edebilirsiniz. Koltuk ve perde uyumu konusunda desenli koltuklar ile beraber düz renk halı ve perde kullanımı yapılabilir.


Düz renk koltuklar ile de desenli olan perde modelleri kullanılabilir. Koltuklar düz modele sahip olsa bile alçak tavanlı olan odalarda kesinlikle düz renk perde seçimleri yapılmalıdır. Banada yardımcı olabilirmisiniz acaba salonumda bir türlü renk uyumu sağlayamadım. Vurgu yapmak istediğiniz renkleri perde, halı , yastıklar, aksesuarlar ya da aydınlatma unsurlarında kullanabilirsiniz.


Koltuk halı uyumu

Böylelikle hem kahverengi koltuklarınızın derinliğini artırmış olursunuz hem de salonunuza şık bir stil kazandırırsınız. Koltuk perde uyumu , koltuk perde halı uyumu mutlaka yakalanmalıdır. Bu nedenle mobilya seçilirken, mobilya perde uyumu ve mobilya perde uyumunda nelere dikkat edilmeli konusu dikkate alınmalı, bu denli önem arz eden perdeler için yeteri kadar bütçe ayırmayı da unutmamalıdır. Bu site ile lisans edilmiştir.


Bu birlikteliği muhteşem bir uyumla bir araya getiren dekorasyon fikirlerine hep birlikte göz atarak yemek odası ve koltuk uyumu nasıl olmal. AYRICA KOLTUK MİNDERİ HALI VE PERDE SEÇMEDE ÖNERİLERİZİ BEKLİYORUM SALONUM KARE. Bu Sene En Cok Tercih Edilen Renklerden Biri De Mordur Her Kiyafette Mobilyada Ve Deniz Aksesuarlarinda Mor Cok Tercih Edilen Bir Renktir.


Grinin çoğunlukta yer aldığı bu modeller arasında Grinin uyum sağlad. Farklı şekillerde kilit parçaları için mükemmel bir zemin oluşturmak için gri duvarlar ve halı için gidin. Koltuk Takm Modelleri - Mor brenk bkoltuk btakimi bmodeli. Koltuk modellerinde kullandığı modern çizgiler ve renklerle.


Bu soruyu yanıtlamadan önce perde ile koltuk uyumu hakkında bilgiler verelim. Evinize seçeneğiniz ürünleri sadece rahatlık bakımdan değil aynı zamanda kullanım ve görsellik açısından değerlendirmelisiniz. Bunlara ek olarak mekana yeni bir battaniye, dekoratif yastıklar, en moda halılar veya aydınlatma satın. Gri renk ucu çok açık ve her renkle uyum sağlayabilecek renkler arasındadır. Modern Mutfak Aydınlatma Sistemleri.


Gri rengi koyu tonlarla kullanmanızı önermeyiz. Açık ve mat renkler ile gri renk uyumu çok daha güzel olacaktır. Gri, Yeşil, Mavi gibi renkler birbiri ile aşırı derece uyumludur.


Soru: Koltuklarımı seçtim halı ve perde konusunda kafam karısık renk ve model uyumu benim için çok önemli günlük odam için seçtiğim koltuk gri füme üçlüler toz pempe tekliler gri koltuklarda küçük kırlentler toz pembe ve mint yeşili olacak mobilya ayakları ve ünite ceviz duvar rengi perde halı ne tonlarda olmalı hepsi. Vizon Rengi Koltuk Mor Ile Uyumu. Ankara Bellona Ozturkler Ltd Sti Tasarim Donem.


U d - Valentina koltuk tk Puramv Purmvci. Halı ve perdelerle doğru uyumu yakalayarak mobilyalarla birlikte ortak renkler kullanarak belli bir denge kurabilirsiniz. Oturma odasında tercih edilen renkler, desenler ve dokular. Bir önce ki başlığımız halı uyumdan bahsetmiştik.


Bu başlık altında ise koltuk uyumunu perde ile kombin edilmesi hususunda bilgiler paylaşmak istiyoruz. Koltuk takımları tüm mekanlara göre değişik tipte olmaktadır. Mesela bej rengi salonlarda açık renklerin kullanılması çok iyi bir fikirdir. Bej rengi koltuk dekorasyonu açık bir ton olduğundan kahverengi mobilya ve halılarla uyum sağlar.


Yani halı seçiminde mobilyalarla zıt olan renkler yerine açık tonlarını tercih etmelisiniz. Böylece eviniz daha ferah ve şık bir görünüme kavuşacaktır. Burada koltuk ve halı uyumu üzerine gidilecek olursa ikisini dengeleyecek ve güzel bir görünüm sağlayacak renk alternatiflerine bakmak gerekir. Kırmızı koltukların göz alıcı canlılığı krem, bej gibi sade renkli halılar ile tamamlanabilir. Koltuk , halı ve perde renkleri arasındaki uyum nasıl olmalı?


Merhabalar, iki ay sonra düğünüm olacak. Gül kurusu renkte bir koltuk takımı aldık. Yaslanma minderleri fıstık yeşili, gül kurusu, pembe ve beyaz ince çizgilerden oluşuyor. Parlak kumaşlı koltuklarla keten perde kullanılmamalıdır.


Mobilya perde uyumu sağlayarak dekorasyonunuzda kusursuz bir görünüme ulaşabilirsiniz. Saten koltuklar ile parlak. Renk uyumu hem insanın gözünü yormaz hem de görünümü güzelleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar