29 Mayıs 2015 Cuma

Yapı kimyasalları sektörü

Yapı kimyasalları sektörü beş yüze yakın firmanın faaliyet sürdüğü çok kompleks bir sektördür. Yalıtım sektörü ve boya sektörüyle iç içe geçmiş ürünleri nedeniyle sınırları ve klasifikasyonu bir hayli zordur. Son yıllarda hem ürün hem üretici bazında gelişmeler olmuştur. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “ Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdürmektedir.


Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri. Sektörün öne çıkan firmalarında hızla yerinizi almak için hemen kariyer. Manzarayı İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, şöyle özetledi: “İç pazar çok dinamik.


Dolayısıyla, yapı malzemeleri sektörü de, söz konusu ürünlerin imalatı ve piyasaya sürülmesi ile ilgili faaliyet alanlarını kapsamaktadır. Sektöre yönelik düzenlemeler değerlendirilirken, inşaat sektörü kapsamına giren diğer faaliyet alanları ile yapı malzemeleri sanayi arasındaki ayrımın netleştirilmesi gerekmektedir. Kimyasal ürün inşaatın her alanında oldukça fazla şekilde kullanılır. Yenilikçi yaklaşımımız ilehem kendimiz büyüyoruz hem de sektörümüzün büyümesini ateşliyoruz” şeklinde konuştu.


Basın Yayın Sektörü Oluklu Mukavva Sektörü Stretchleme Makineleri Koli Bantlama Makineleri ENDÜSTRİYEL ÇÖZÜMLER. Yaklaşık 2üretici firmanın faaliyet gösterdiği pazarda, her geçen yıl üretim ve satış hacminde artış yaşanıyor. Beton katkıları ve yapı kimyasalları sektöründe farklılaşmanın yolunun, uzmanlık, teknolojik öncülük, kalite sürekliliği ve doğru yer ve zamanda hizmet vermekten geçtiğine inanıyorum. Safic-Alcan, yapı kimyasalları için özel hammaddeler (bağlayıcılar, kıvamlaştırıcılar, pigmentler, dolgular, özel katkılar, su iticiler ve çimento katkıları) sunarak formulatörlerin, yüklenicilerin ve uygulamacıların ihtiyaçlarını karşılar ve yenilikçi çözümleri ile.


TEKNO YAPI KİMYASALLARI A. AYK olarak, yapı kimyasalları ve yapıştırıcılar sektöründe çözüm üreten, günümüz teknolojisinin sıkı bir takipçisi olan ve mükemmeli siz değerli müşterilerimize ulaştırmak için durmaksızın çaba harcayan güçlü, yenilikci ve deneyimli bir firmadır. Kayseri, Afyon ve Elazığ da son teknolojiyle donatılmış dört modern fabrikasında, yıllık 500. Türkiye’ye hizmet veren ürün çeşitliliğiyle. Bu yıl fuara, sektörün profesyonellerine ek olarak 82.


Mayıs tarihleri arasında düzenlenen inşaat sektörünün en önemli fuarında her yıl olduğu gibi bu yıl da yerimizi aldık. Ar-Ge temelli bakış açısı ile müşterilerimize sürdürülebilir inovatif ve butik çözümler sunarak ürün dizaynı yapmak olup. Hem yurtiçi hem de yurtdışına hizmet vermekteyiz. Talep edilen ürünler karşısında kaliteden ödün vermeyerek piyasaya sunmaktayız.


Marka: Yapkim Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, su yalıtım sistemleri, ısı yalıtım sistemleri, onarım ve güçlendirme sistemleri, mastik ve yapıştırıcılar, zemin kaplama sistemleri, beton katkı sistemleri, beton yan ürünleri, çimento katkıları, yeraltı yapı kimyasalları ile temelden çatıya kadar tüm yapı kimyasalları sektörüne hizmet veren Yapkim. Nanotek olarak, yapı kimyasalları sektöründe , yılların bilgi, tecrübe ve uzmanlığına sahip ortaklık yapımız ve sektöründe Dünya´nın önde gelen markalarının distribütörlüğü ile her geçen gün daha da gelişiyor ve büyüyoruz. Misyonumuz, güvenilir, kaliteli ve estetik yaşam alanları yaratmaktır.


Yapı kimyasalları sektörü

Bu web sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Sitesi Gizlilik Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Otomatik Yapı Kimyasalları Tesisi” ile “ Yapı Kimyasalları ” sektöründe de faaliyetlerine başlamıştır. D zemin ve duvar uygulamaları ile evinize “yeni bir soluk” getiriyoruz.


Yapı Kimyasalları sektörü , inşaat sektörünün bel kemiğini oluşturan, ülkemizin en önemli sektörlerinden biri konumundadır. En iyi Yapı Kimyasalları firması burada yer alıyor. Niğde’nin önde gelen firmalarından biri olmuştur. Yapı Kimyasalları tesisi ile de bu alanda faaliyet göstermeye başlamış ve ülkemizin öncü firmaları arasındaki yerini her geçen gün biraz. Giderek gelişen üretim ve kalite anlayışıyla yapı sektöründe de kalite ve çözüm odaklı bir yaklaşımla faaliyetlerine.


Yapı sektörü ile ilgili gruba ulaşmak için aşağıdaki formu doldurunuz. Sİka Yapı Kimyasalları A. Bu zamanda sadece yurt içi değil yurt dışına da satışlar yaparak hizmet ağını geliştirmiştir. Gerek ürünleri, gerekse gerçekleştirmiş olduğu onarım, güçlendirme, korozyon önleme, izolasyon vb.


Aynı zamanda yapı kimyasalının doğru kullanımı konusunda sektöre eğitmenlik yapıyor. Uluslararası alanda kazandığı bilgi birikimini sistematik çözümlerle inşaat sektörüne aktarıyor ve sektöre değer katıyor. ALİ YALÇINKAYA, Koramic Yapı Kimyasalları A. Fildişi Sahili’ne kendi sektöründe ihracat gerçekleştiren ilk firma oldu. Bu sayede ise Yapı Kimyasalları bayilikleri konusunda herhangi bir marka ile anlaşabilecek, siz de geleceğin sektörü olarak ifade edilen “ Yapı Kimyasalları ” kategorisine bir yatırım olanağı sağlayabileceksiniz.


Yapı kimyasalları sektörü

Belcika’ da yerleşik Koramic Holding Grup bünyesinde Yapı Kimyasalları -Endüstriyel Yapıştırıcılar Sektöründe faaliyet gösteren yabancı sermayeli uluslararası bir şirkettir. Akkim Yapı Kimyasalları A. Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sayın Yasin Zengin ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Firma ortaklarımız ve çalışanlarımız, yapı kimyasalları sektöründe deneyimli, eğitimli, müşteri beklentilerinin farkında ve teknik bilgi yönünden son derece donanımlı kişilerden oluşmaktadır. Sektöründe lider olmayı hedefleyen Erfix Yapı Kimyasalları İnş.


Türk sermayesi ile kurulmuştur. Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan DUBAI BIG fuarında 4C 1standındayız. Yalıtım ve yapı sektöründe yıllık toptan ve perakende satış tecrübesi ile kurulmuş olan firmamız özellikle izolasyon, yapı kimyasalları ve çatı kaplama malzemeleri satışında eğitimli ve tecrübeli personeli ile hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar