25 Mayıs 2015 Pazartesi

Antre giriş dekorasyonu

Yeni ev tasarımlarına baktığımızda genellikle geniş bir koridor ve giriş dekorasyonu ile karşı karşıya kalıyoruz. Hal böyle olunca da ev dekorasyonu konusunda yapılması gerekenler arasına bir de antre ve giriş dekorasyon konusunun yer alması gerektiğine inanıyoruz. Bunun sebebi yüksek ihtimalle antrenin görselliği yerine işlevi ile öne çıkması. Tasarıma uygun bir model ve renk. Evinizin tarzına en uygun Koridor Hol mobilyasını web sitemizden ve showroomlarımızdan satın alabilirsiniz.


Pek çok kişi antre hakkında yalnızca kullanacağı portmanto ya da ayakkabılık üzerine kafa yorar ancak bir evin girişi dekoratif anlamda o evin en önemli yerlerinden biri sayılabilir. Girişin ve koridor dekorasyonu ile odalara bağlantı noktalarının doğru düzenlenmiş olması hem diğer odaların dekorasyonunu tamamlar hem de evinize ferahlık katar. Bazı dairelerde maalesef antre ya da giriş dediğimiz bölüm bulunmaz. Türk mimarisinde, özellikle daire projelerinde, antre girişte karşınıza çıkan, yaklaşık 5-m² büyüklüğündeki, oturma odası. Antre ve giriş dekorasyonu.


Birçok farklı eşyayı ister sürgülü ister menteşe kapaklı dolapları seçerek muhafaza edebilirsiniz. Her alanda olduğu gibi ilk izlenim çok önemlidir, ev dekorasyonunda da evinizin giriş bölümü olan antreler evinizin tüm dekorasyonu hakkında ilk izlenimlerin oluştuğu alanlardır. En iyi “geleneksel” antre dekorasyonu fikri. Tabii ki iş sadece dekorasyonda bitiyor. Bu bakımdan bu mekanın dekorasyonu , evin diğer bölümleri ile ilgili de ilk izlenimi verir.


Doğru mobilya, aksesuar ve renk seçimiyle, etkileyici, şık ve sıcak bir karşılama mekanı yaratabilirsiniz. Giriş holünüzün evinizin bütünüyle uyumlu olması önemlidir. Ayrıca, giriş yolu, katlarınızı, ayakkabılarınızı ve şemsiyenizi saklamak için işlevsel olmalıdır. Sizde antre ve giriş yolunuzu düzenleyin ve süsleyin.


Girişler genellikle küçüktür ve depolama alanları, ayakkabılar ve şemsiye askıları ile farklı sorunlar ortaya çıkarmaktadır. Işıklandırmayı kuvvetlendiren geniş aynalar da, antre ve koridorlarda modası asla geçmeyecek olan tasarım elemanlarından biri. Evin dış kapısından diğer odalara bağlanan ve ilk girişte herkesin bir ön izlenim yaptığı kısım antredir. Giriş dekorasyonu yaparken mutlaka evinize ve tarzınıza uygun düzenlemeler, değişimler yapmalısınız.


Antre giriş dekorasyonu

Sokaktan evin diğer odalarına bağlanan kısma yan giriş kısmına antre denir. White Hallway Modern Hallway Mirror Walls Home Goods Interior Decorating Ficus Dreams Hall Decorations Furniture Hall Way Decor. Efendim evin ilk giriş kısmı olan antre dekorasyonunun ne kadar önemli olduğundan daha önceleri sıklıkla bahsettim. Etkileyici bir ev girişi , sarrafın vitrinine benzer.


Ne kadar al beni var ise evin geri kalan kısmı o kadar merak edilir, konuklara, komşulara acayip cazip gelir. Dolayısı ile bu alanın dekorasyonu evin tüm diğer. Beyaz ve bej renkleri giriş holünüzü daha aydınlık yapacaktır. Eğer geniş bir antreniz varsa sarı ve kırmzı gibi canlı renkler kullanabilirsiniz.


Antre giriş dekorasyonu

Bahsettiğimiz her bir mobilya parçasını küçük bir antreye sığdırmaya çalışırsanız zevkli bir ilk izlenimden çok kalabalık, sıkıştıran ve daraltıcı bir giriş yaratmış olursunuz. Salon Dekorasyonu Nasıl Olmalı. Misafirlerinizi daha şık ve samimi antre dekorasyonu ile karşılamak sizin elinizde!


Bir mekanda etkili ilk atmosfer, giriş bölümünde antre dekorasyonu ile sağlanır. Olmazsa olmaz olan antre evlerin ya da binaların giriş bölümüne verilen addır. Bu iki üründe koridorlarınıza sıcak ve hoş bir hava katacaktır. Dolap Kullanmak İstemeyenler İçin 8. Misafirlerimizin kapıdan ilk girdiğinde hoş ve ferah bir ortamla karşılaşmalarını istemez miyiz? Bu yüzden evin diğer bölümlerindeki dizayn kadar antre ve koridor dekorasyonu da önemlidir.


Pekâlâ, belki evinizdeki gerçek ilk izlenim ön kapıdır. Hoş Geldiniz tablonuzu, klasik ve dünyevi bir ton oluşturan antik bir halıyla yükseltin. Uygulamada da giriş bölümü için farklı, devam bölümleri için farklı özelliklere sahip antre dekorasyonu da seçebilirsiniz.


Evlerin en önemli bölümü olan antre , misafirlerin karşılandığı ilk yerdir. Fransızca kökenli bir kelime olan antre giriş anlamına gelir. Dairelerde odalar genellikle antre olarak bilinen bölümden açılır. Eve ilk giriş alanı olan antrenin dekorasyonu , evin genel dekorasyonunun tarzını belirler. Eve giriş , ilk izlenimin oluşturulması için belirleyicidir.


Evin iç mekanına giriş yapıldığı anda ev sahiplerini karşılayan alana antre denilmektedir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Herkes evinin girişini şık ve tertipli yapmaya özen gösterir ancak daracık, karanlık, ışık almayan ev girişleri buna pek izin vermez. Ev dekorasyonu düzenlemesinde antre oldukça önemli bir yere sahip.


Evin giriş bölümünde ayna hem dekoratif olarak hem de işlevsel olarak kullanılan parçalardan biridir. Evden çıkmadan son bir kılık kıyafete göz atmak, antreyi daha geniş göstermek ve genellikle karanlıkta kalan bu bölüme ışık katmak için antrede ayna dekorasyonu gerekli olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar