12 Mayıs 2015 Salı

Larimar taşı

Birbirlerine bağlı olmayan gevşek haldeki kümelerden oluşur. Bazalt kayalarda ikincil parçacıklar halinde bulunur. Volkanik olduğu da iddia edilmektedir.


Bu taşın sertlik derecesi de 5-olarak bilinmektetir. Güven duygusunu geliştirir, Pozitif enerjinizi arttırır. Göz alıcı mavi rengi içerisinde bulunan bakır madeninden kaynaklanmaktadır. Taşa maviliği veren eser miktardaki bakır mineralidir. Dünyanın evrimini arttirir.


Aşk ve barış yayar, huzuru arttırır. Fazla çaba göstermeden derin bir medidatif hal aşılar. Farkındalığı doğal yollardan arttırır ve ruhla bedeni yeni titreşimlerle uyumlu hale getirir.


Sembol Bedensel ve Ruhsal Arınma Taşı , Şans Taşı Renk Beyaz, Deniz Mavisi, Soluk Mavi Tonları, Yeşilimsi mavi tonlarında olabilir. Taş parıltılı ya da ipeksi olabilir. Görünümü yarı saydam – opak olabilir. Burçlar Kova Yengeç, Akrep, Balık, Aslan burçlarını daha çok etkilemektedir. Bu taş , öncelikle boğaz çakra ile ilintilidir.


Başkalarına anlayacağı bir şekilde duygularımızı ifade etmeye yardımcı olur. Bu kendini güvence ilham ve neşeli parlak bir mizaç geliştirmeye yardımcı olur. Sakinleşmeyi sağlar aynı zamanda gerçek Turkuaz Taşıyla stres ve tansiyon üzerinde daha da etkili olur. Ben de günlerce, doğanın bütün terimsel öğelerini araştırdım.


Yatıştırıcı özelliklere sahip olduğu bilinen bir kişinin sakinleştirilmesinde yardımcı olur. Bu pectolite diğer formları ayıran bakır, tarafından renklidir. Demir ve potasyum küçük izleri de mevcut olabilir.


HOŞGELDİNİZ , LÜTFEN GİRİŞ YAPINIZ. Gelelim sahte taşların nasıl orjinal taşlara çevrildiği konusuna. Doğada birçok taş bulunmaktadır. Bu taşlardan bazıları değerli bazıları da değersiz sıradan taşlardır.


Larimar taşı

Sorularının yanıtını bulabileceğiniz ve larimar taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceğiniz bu makale DEVAMI kayıtlı makaleden ile adet arasındakiler gösterilmektedir. Taş Sandiği Tesbih fiyatı Aksesuar kategorisinde. Taş Uzmanı Havvanur İncekara Tavsiyeli Şifalı Taşlar Takı ve Aksesuarlar Sadece Osmanlipazar. LARIMAR TAKI TASARIM GÜMÜŞ VE DOĞAL TAŞ.


Baş, boyun ve sırttaki ağrıları azaltır. Doğal Taşlar , Doğal Taşların Vücuda Yararları, Astroloji, Burçlar, Alternatif Tıp, Sağlık ve Güncel Bilgilerin bulunduğu tamamen özgün yazılarla hazırlanmış Blog. Takı taşları ya da kıymeli taşlar olarak tanımlanan malzemeler yarı kıymetli ve kıymetli süs taşları olmak üzere iki grup altında incelenirler. Takı taşları doğada yaygın olarak bulunan karbon, aluminyum , silisyum, kalsiyum ve magnezyum gibi elementler tarafından oluşturulur.


Tüm bu etkileri ile vücudumuz ve ruhumuza nüfus eder. Meditasyonda çok etkili bir taştır. Verdiği pozitif enerji üreticiliğinizi arttırır, hizmet verme arzunuzu kamçılar. Hayal gücünüzü arttırır, yenilikleri düşlemenize yol açar. Kaplama olarak oksit çalışılmıştır.


Maddelere Temasından Kaçınınız. Atlantis taşı dışında yunus taşı adıyla. Lacivert Taşı (Lapis Lazuli) Özellikleri ve Şifası, ÖZELLİKLER: Lacivert taşı üçüncü gözü açar ve boğaz çakrasını dengeler.


Aydınlanmayı teşvik eder, rüyalarla ilgili işleri ve psişik yetenekleri geliştirir, ruhsal yolculuğu kolaylaştırır, kişisel ve ruhsal gücü uyarır. Tasarımlarımızın zarar görmemesi için Parfüm ,Tuzlu su vb. Böylece uzun yıllar tasarımlarımızı zevkle kullanmaya devam edebilirsiniz. Siparişleriniz Ürüne Özel Kutusu İle Gönderilecektir.


Akuamarin Taş tesbih 9Gümüş Püsküllü ÜRÜN FİYATI 1600TL Ametist Faset Kesim Tesbih ÜRÜN FİYATI 1600TL Ametist Tesbih 99lu ÜRÜN FİYATI. Selenit taşları doğada doğal bir halde bulunmalarının yanı sıra değerli taşlar kategorilerinde de yer almaktadır. Bu doğal taşlar , denize kıyısı olmayan ülkelerde meydana gelmektedir.


Larimar taşı

Unakit Taşının Faydaları ve Özellikleri Nelerdir ? Leave A Comment Cevabı iptal et. Larimar Taşlarının Faydaları Nelerdir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar