26 Mayıs 2015 Salı

Manyetik kapı kilidi

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bu setle birlikte 12V veren bir trafo kullanırsınız (mağazamızda yada elektrikçilerde kolaylıkla bulabilirsiniz), açma butonunu bu trafoya bağlarsınız ve butona basıldığında elektromanyetik kilitlere gelen elektrik kesilir ve kapı açılır. MANYETİK KİLİT APARATLARI VE BUTONLARI. Bu aparatlar her kilit modeline göre değişiklik göstermektedir.


Manyetik kapı kilidi

MN-1manyetik kapı kilidi için L, Z ve LZ aparatları kullanılır. Dayanıklı tasarım yapısı nedeniyle arızaya olanak tanımaz. Camdan yapılmış kapılar da buna dahil edilmek üzere hemen hemen bütün kapı çeşitlerinde kullanılmaktadır. Emniyet kilidi seti, yasadışı olarak kapının açılmasını önlemek için tutma kuvveti olarak 6lbs(2KG) sağlıyor.


Mıknatıslanma ile kullanılan ve kilitlenmeye yardımcı olan kilit sistemleridir. Hemen hemen bütün kapılarda kullanılmaktadırlar. Ancak cam kapılarda daha çok tercih edilmektedirler.


Bunun sebebi de manyetik alanın kilitleri geçirgenliği cam yüzeylerde artmasındandır. AGB kilit, agb mıknatıslı kilit, mıknatıslı kilit, manyetik kilit, barelli kilit, gömme kilit, plastik dilli kilit satışı yapmaktayız. Qmanyetik dolap kilidi , yüksek tutma kuvvetine ihtiyaç duymayan çekmece, dolap, vitrin ve kabin kapakları için idealdir. Kurumsal şirketlerin, bankaların, hastanelerin, üniversitelerin, darphane, depo, müze ve önem arz eden diğer tüm kurumların öncelikli olarak tercih ettiği bir sistemdir.


Markaları ile birlikte üretildikleri ülke baz alındığında manyetik kapı tutucu fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir. Ve elektro- manyetik kilit modelleriyle ilgili diğer merak edilenler… Evet bayağıdır yazı yazmıyordum, biraz da ansiklopedik bir yazıyla döneyim sahalara dedim, çok da yazı birikti bakalım nasıl olacak. Manyetik Kapı Kilidi Çeşitleri.


Cam kapılar da dahil olmak üzere tüm kapı tiplerinde kullanılabilir. KG (390lbs) statik doğrusal çekme kuvveti. Uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanım olanağı sunan pimli kilit, 1. Tranditional Mekanik Kilit için AES Şifrelemeli Akıllı Bluetooth Kapı Kilidi Silindir. Elektromanyetik Kilit nasıl çalışır? Devre koruma diyodu üzerindedir.


Paslanmak Çelik Yüzeylidir. Kart ve şifreyle açılan sistemler. Marelli 2kg elektromanyetik (elektro manyetik ) kilit ve aparatları. Kapı açılmadığı sürece de basaç kendini tekrar kurmaz ve kapı açık kalır. Bu da önemli bir güvenlik açığıdır.


Manyetik kapı kilidi

Posts tagged ‘ manyetik kapı kilidi ’ Anahtar Taşımaya Son. Geleneksel kapı kilitlerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Uygun: ahşap kapı , cam kapı , metal kapı , yangına dayanıklı kapı.


Sessiz Bir Kapı İçin Kapınızı Değiştirmeyin, Bizi Arayın ! MN-18 strike, 1kg cam kapı kilidi , manyetik mıknatıslı cam kapı kilidi , cam kapı kilidi E- bülten aboneliği Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olmak için Lütfen E-bülten Aboneliğimize kayıt olun. Kilitleme modu: manyetik indüksiyon. Kapı Kilidi Dijital - Kartlı ve Şifreli Kilit Emniyet Kilidi Tirajlı Kilit Pano Kilidi. Kg tutma kapasitesine sahip olan K. Parmak izi ve Kart okuyucu cihazlar bağlantısı ile çalışır. Bu kilidi , tüm mobilya kapak ve çekmecelerinizde kullanabilirsiniz.


MARMAR ZAMAN manyetik kapı kilidi bağlantı şeması alanında hizmet veren bir Güvenli Sistemleri firmasıdır. This Magnetic Lock is the magnetic lock to secure dangerous items out of the way of young children. Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. Kapılar için Erişim Kontrolü manyetik güvenlik kapı kilidi , dolaplar da elektromanyetik kilitler veya maglocks denir.


Kapıyı kapatmak için elektromıknatıs ve demir blok arasında oluşan emmeye dayanan bir erişim kontrolü elektrikli kilidi. Acil çıkış kapılarında bulunan manyetik kapı kilidi , herhangi bir acil durumda elektrik kesilse de kapı açılır. Bu sayede güvenli bir şekilde dışarı çıkabilmeyi sağlar.


Günümüzde birçok yerde kullanılan manyetik kapı kilidi nde uzaktan kumanda, şifreli geçiş, kart okuyucu ve butonlar kullanılmaktadır. Pratik, güvenli otel kapı kilitleri ile kullanım zamanı programlama, raporlama ve yetkilendirme. Temic sistem veya MiFare sistem olarak tercih edilir.


Strike MN-2LZ LZ Aparatı MN 2için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar