31 Ekim 2018 Çarşamba

Stor dolap sistemleri

REHAU, RAUVOLET ürün programı vasıtasıyla stor dolap sistemleri için uyumlu çözümler sunuyor. Müşterilerimizin çelik ya da ahşap dolaplar için şeffaf veya boydan boya boyanmış modellere ve boydan boya baskıya ilişkin istek ve talepleri dikkate alınıyor. Sistem ailesi RAUVOLET sayesinde REHAU, mobilyada görsel ve tasarımsal vurgular yaratan yüksek kaliteli stor sistemleri geliştirmiştir. Aşağı yukarı düşey ve sağa sola yatay hareketlerle çalışan, istediğiniz noktada duran PVC, alüminyum ve cam stor sistemleri farklı renk ve ölçü alternatifleri ile mutfak, ofis ve garaj gibi birçok dar alanı verimli kullanabilmeniz için tasarlanmıştır.


Stor kapak sistemleri , stor perdelerde olan mantıkla benzerlik göstermektedir. Stor kelimesi özel yüzeyler üzerine dizilen çıtaların kıvrılarak raylı bir şekilde açılması anlamına gelmektedir. Yalnızca perdeler için geçerli olmayan stor kelimesi dolap kapakları için de geçerlidir. Mobilya dolapları ve kapılarda farklı taşıma kapasitelerine uygun, kullanılan malzemenin cam veya ahşap olmasına bağlı olarak iç veya dış mekana göre kayar veya katlanır sistem çözümleri Häfele’de!


Kayar Kapı ve Kapak Sistemleri için tıklayınız. Kaset Stor Ambalaj Ölçüsü: 62x40xcm. Seri Üretime Uygun Kanallı Sistem. Dolap İçi Ölçüsü: 54x14cm.


Stor dolap sistemleri

Stor perde modelleri ile evinizi güzelleştirin. Farklı renk ve desenlerdeki modeller işlevselliği ile dikkat çekiyor. Tüm iç mekanlarda saklama alanı çözümleri için çok amaçlı dolap modelleri iyi birer yardımcıdır.


Estetik görünüme sahip dolap çeşitleriyle eşyalarınızı düzenli biçimde bir arada tutabilir, evinizin düzen ve tertibini sağlarken alandan da tasarruf sağlayabilirsiniz. Stor kapaklı dolap sistemleri dilediğinizde açık raf ünitelerine dönüşebilir. Köşe kiler sistemleri atıl alanları değerlendirmek için ideal bir. Açık mutfaklar için, çift taraflı, hareketli boy dolap ünitesi.


Küçük bir mutfağı daha geniş göstermek için beyaz ve tonlarında mutfak dolapları ile duvarlar öncelikltir. Koyu renkler odayı daha küçük gösterirken açık renk mobilyalar alanı daha ferah ve geniş yapar. Stor basit bir mekanizmalı perde sistemi olmasına karşın işlevsel, güçlü ve dayanıklıdır.


Montajı son derece kolaydır. Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Astor kapak sistemleri , günümüzde hem estetik ve şık görünümüyle hem de küçük mekanlara kazandırdığı geniş hacim sebebiyle her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Kullanım alanları açısından çeşitlilik gösteren perdeler, kendi içlerinde yapıları ve kumaşlarına göre ayrılırlar. Makara sistemiyle açılıp kapanabilen stor perdeler, genellikle tül ve kumaş karışımıyla üretilir.


Comfort serisi kapaklarınızda tarzınızı yansıtan modelleri ile depolamalarınıza çözüm üretiyor. Store serisi kapaklarınızda tarzınızı yansıtan modelleri ile depolamalarınıza. Stor Kapak Manuel Sistem 34x11Krom. Petra Banyo Dolabı Teak cm. TL 49TL İndirim (3TL Kazanç) Easyimpact 5W Matkap.


KAPI KOLLARI, ÇEKMELER VE TOPUZLAR. Anasayfa raydolap storeEtiketi. Soru ve görüşleriniz bizim için önemlidir. Belirli ve standart ölçülere sahiptirler. Mutfak Zebra Perde Modelleri.


Bu raylı dolapların boyut ve ebatları ile oynamak, büyütmek ve küçültmek genelde mümkün olmamaktadır. Salon Takımları ,Yatak odaları, Yemek odaları,İnegöl Mobilya, uygun fiyat ve kalitenin adresi. Tül Stor Perde mutfak için çok uygundur, temizlenebilir. Dolabın bir yüzüne mutfak malzemeleri, diğer yüzüne televizyon ya da müzik seti gibi elektrikli aletler yerleştirilebiliyor.


Häfele Türkiye stoklarından anında teslim edilebildiği gibi farklı ölçüler ve renk seçenekleri için özel üretim yapılabiliyor. Stor mutfak perde modelleri sayısız çeşit ve desene sahiptirler. Süsten vazgeçemeyenler için ise simli olanlarından boncuklu işlemi ürünlere kadar pek çok çeşitte perde vardır.


Stor dolap sistemleri

Ray dolap modelleri , Ray dolap fiyatları ve Ray dolap imalat konusunda lider firmamız yıldır siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Polyester Stor Perde (5) Stor Perde İçin Özel Dijital Baskı Desenleri (50) Jaluzi Perde. Isı Yalıtımlı Alüminyum-Ahşap Pencere Sistemleri.


Yuvarlak dönüşlü ve panjur kapaklı dolap tek hareketle zarifçe açılıyor. Bu modelleri takiben stor mutfak perdeleri ve tüllü stor perdeler de piyasada boy göstermeye başladı. Son dönemlerin en trend hareketlerinden bir tanesi de kadınların kendi mutfak tüllerini kendilerinin dikiyor olması.


Evde uzun bir süre sandık. Banyo dolaplarını değiştirmek isteyenler için kaliteli ve son derece hesaplı modelleri sizler için biraraya getirdik. Galerimizden inceleyeceğiniz ürünler son derece kaliteli ve kırmızı , siyah , beyaz , ceviz ve bambu renk seçeneklerine sahipler. Standart banyo dolap özelliklerini taşıyan ürünler veya çekmeceden oluşuyor.


Aydınlatma ve Ses Sistemleri Kataloğu. Häfele Concept Project örnek daire videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar