22 Ekim 2018 Pazartesi

Duşakabin tek cam fiyatları

Duşakabin Fiyatları Nelerdir? Tek Tıkla Güvenli Alışveriş. Cam duşakabin modelleri için de daha güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım gerçekleştirmeniz açısından temperli duşakabin camı tercih etmeniz önerilir. Farklı özelliklere sahip olan ürünler, taşıdığı teknik özellikler, yapısında kullanılan malzeme kalitesi ve boyutlarına göre. Sadece ve tek bir yerden fiyat listemize ulaşabilmeniz daha doğru zaman ve güncel fiyat listesine ulaşmanız doğrultusunda karşılıklı güvensizlik ortamı oluşturmamak içindir.


Elbette duşakabin fiyatları da seçim yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar arasında gelir. Banyolarda en çok tercih edilen ürünlerinden olan duşakabinler, n11. Banyo ve Aksesuarları kategorisinde sizi bekliyor. Ekstra indirimli fiyat.


Bugün TEK DUŞAKABİN ve TEK DUŞ KÜVET markamız ile 20’den fazla ülkeye ürünlerimiz ihraç edilmektedir. TEKDUŞ KABİN ve TEKDUŞ KÜVET marka tescili ve garanti belgeli olarak hizmete sunulmaktadır. Kuruluşumuz müşterilerimizin desteği ile bu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirebilmenin haklı gururu içindedir. PDF dosya eki olarak Duşa kabin Fiyatları sayfamızda yer almaktadır.


Banyo sektöründe, duşakabin fiyatlarını belirleyen esas unsur, cam alüminyum ve paslanmaz çelik grubundaki fiyat değişkenlikleridir. Ekonomik fiyatı şık görünü ile ihtiyacınızı karşılayabilen en ucuz teknesiz duşakabin fiyatları den başlayan mika camlı modellerdir. Bu modelle alternatif az yüksek fiyatla mm temperli cam duşakabin modellerini de tercih edebilirsiniz. Aradığınız son model ürünleri en iyi fiyata bulun.


TL NFavorilere ekle menu. TL Koçtaş Favorilere ekle menu. Stokta Olanlar (13) Marka. Uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile banyonuz için son model bir duş sistemi Tekzen.


Bunun için de tek yapılması gereken hemen bu son derece büyük ve kaliteli firma Ankara duşakabin ile irtibata geçmek ve birbirinden kaliteli ve her banyoya uyacak duşakabin çeşitlerinden biri ya da birilerini seçmektir. Tekneli , Teknesiz Cam Kabinler. Sürgülü Sistem , Düz , Köşe , Oval ve Özel İmalat.


Desenli Cam , 120₺ farkla Füme Cam , 2₺ farkla Sarı, Füme veya Siyah Renk Profil seçilebilir. Fiyatların tamamı teknesiz fiyatlardır, tekneli uygulamalar için bizden fiyat isteyebilirsiniz. XH:2CM SATİNE CAMLI 6MM TEK CAM DUŞ KAPISI. Herhangi bir küvetin üzerine sabitlenebilen modelde, tek ve kısa cam panel, eloksal kaplamalı profille sabitlenmiştir.


Duşakabin tek cam fiyatları

Temperli walk-in panellerin 80cm ile 170cm arasındaki boylarda üretimi yapılmaktadır. Cam kalınlıkları mm ile mm arasında değişir. Cam panel sistem duşakabinler , genellikle tek cam panel olarak tasarlanır, Bazı modellerinde yada cam , aksesuar elamanları vasıtası ile birbirine bağlanır. Küvet fiyata dahil değildir.


Cam duşakabin fiyatları 200cm kadar olan her ölçüde şeffaf cam teknesiz duşakabin fiyatlarıdır. Bir başka tek camlı banyo duşakabin modeli daha. Hem tek camlı olmasından hem de saydam cam kullanılmasından dolayı hareketli ve desenli banyo fayansları için ideal modeller.


Böylece hem duvarlar duşakabinin arkasında kalmıyor hem de duşakabin görüntü olarak iç açıcı hale geliyor. Tek sürgülü kolona doğru açılacak. Manavgat sidede tadilat yaptığım daireye 150xteknesiz şeffaf mika yada cam duşakabin istiyorum.


MİKA CAM DUŞKABİNDE HER ÖLÇÜ TEK FİYAT KAMPANYASI İSTER. Bu kirleticilerin birikmesi bakterilerin oluşumuna olanak sağlarken duşakabin camlarında kirlilik oluşumunu arttırır. Kabinet özel koruma sistemi sayesinde suyun cam yüzeyde tutunmasını engelleyerek kireç lekeleri ve damla izleri oluşumunu minimize eder. Tüm inşaat projelerine toplu veya nihai tek mimari projelere, otel, hotel, pansiyon ve butik otellere özel tasarımlı.


DUŞAKABİN KUMLAMA CAM DESENLERİ NOKTA MENTEŞELİ CAM DUŞAKABİNLER KARE DUŞ TEKNESİ ÜSTÜ DUŞAKABİNLER OVAL DUŞ TEKNESİ ÜSTÜ DUŞAKABİNLER. Sizlere saat teknik destek veriyoruz. Maksimum kargoya veriliş süresi : - İŞ GÜN. Duvar profilli, iki adet nokta menteşeli kapıya ve ekstra panele sahip iki duvar arası duşakabin. Karşılaştır Karşılaştır 5. TL Kdv Dahil SOLVA AK C DUAL T. Bu vesileyle insanların yüzlerınde BİRDUŞ gülümsemesi yaratmak bizim tek çalışma prensibimizdir.


BİRDUŞ DUŞAKABİN sistemleri kendine özgü ürün çeşidiyle, yenilikçi düşüncesiyle ve satış sonrası teknik desteği ile kaliteden ödün vermeyen anlayışı kendine ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak kazanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar