18 Ekim 2018 Perşembe

Asansör kapı açma anahtarı

Asansör kapı açma anahtarı

ASANSÖR KAPI AÇMA ANAHTARI. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. KURUMSAL Hakkımızda Nasıl Yapıyoruz ? Haberler MÜŞTERİ HİZMETLERİ Gizlilik ve Güvenlik Hesap Bilgileri İletişim ve Ulaşım Bilgileri E-BÜLTEN. E-bülten listemize mail adresinizi bırakarak bizden haberdar olabilirsiniz! REMARK SM 6AÇMA KAPAMA ANAHTARI TEK KABİN CAM ISUZU D MAX.


Anahtarı Kullanmadan önce şebeke elektriği kapalı olsa dahi, asansörün elektriğini ana şalterden tamamen kapatın ve asansörün elektriğinin kapalı olduğundan emin olun. Kilit açma anahtarını kapı kasası üzerinde bulunan yuvarlak delik üzerine yerleştirin. Anahtar çevrilerek kilit açıldığı sırada kapıyı açınız. Durak Kapısı Kilit Açma Magneti.


Kapıların mutat şeklin dışında açmaya veya kapanmaya zorlamayın. Kapısız kabinlerde kabin içinde seyir halinde iken hareketli olan kapı tarafında durmayın ve kapı tarafındaki duvara kendinizin veya eşyalarının temas etmemesi için tedbir alın. Katlanır asansör kabin kapısı açma mekanizmas. Online sipariş verilebilir.


Kabin üstüne yerleştirilirler. Acil kilit açma üçken bir kilit vasıtasıyla hariçten çalıştırılabilir. Kapı kilidi ile ortak çalışırlar. Kat kapılarında kapı açma kilit delikleri bulunmalı, gerektiğinde kapılar kilit anahtarı ile açılabilmelidir. Ana Ünite ve kapıyı uzaktan açmayı sağlayan bir adet.


Ana ünite mevcut kapı otomatiği tesisatına (liht anahtarı bağlantısı). Açma anahtarı dışında bir malzeme ile kapıyı açmaya çalışmayınız. Hız regülâtörü kontağı 20.


Halat gevşeme kontağı 21. O yukarıdaki alamsız şekiller aslında eksik sayılardır. Asansör Çağırma Uzaktan Kumandası. FİYATLAR GÜNCELLENMİŞ VE DÜŞÜRÜMÜŞTÜR.


Kapama motor kontaktörü 3. Nihai Kesiciler ve Stop Anahtarı. PLC (programlanabilir kontrol sistemi) ile kontrol edilen asansör sistemleri ortaya çıkmıştır. Genellikle apart tarzı yapılan daire kapılarının asansör kapısı olduğu binalarda kapıcıların kullanabilmesi için düşünülmüştür. Yine anahtar tarzında olduğundan istediği her kata rahatlıkla ve başka katlardan çağrılmadan asansörü yönlendirebilir.


Asansör kapı açma anahtarı

Eğer yolculardan birisi fikir değiştirirse kapı açma. Emniyetli çift dilli kat kapı kilidi. Bina personeli ancak acil durumda asansöre müdahale edebilir.


Acil durumlar aşağıda belirtilmiştir: 2. Okuduktan sonra işlemi yapınız. Ekvator glzr, mikrokontroler denetimli bir MONOBLOK elektronik asansör kontrol ünitesidir. TÜM ÜRÜNLER KAMPANYALI ÜRÜNLER. Escan Çilingir Kilit ve Güvenlik Sistemleri olarak web sayfamızdaki ürünlerin satış ve montajını yapmaktayız. Firma web sayfamız üzerinden almak istediğiniz anahtar , anahtar kabı, garaj bariyer otomatik kapı ve otomasyon uzaktan kumandaları ile kartlı geçiş göstergeç sistemlerine iletişime geçerek sahip olabilirsiniz.


Bu anahtar katta olmadan başka bir şahıs tarafından kapı açılıp kazaya sebebiyet verebilir. Firmamız yıldır hizmet vermekte olup halen siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir çilinigr hizmeti kilit satış - servis anahtar yapımı oto - yale - kasa bina dış kapı akıllı kilit. NET E-Ticaret ve Web Tasarım Hizmetleri. Açıklama : Özel anahtar Fbuton formatında kullanılmıştır.


Cam kenarları yaralanmaya neden olmaması için düzlenmiş olmalıdır. Camdan yapılmış kapılar , Madde 5. N’ a kadar açma kuvvetinin sınırlandırılması için vasıtalar ile donatılmalıdır. Dahili kapı köprüleme röleleriyle erken kapı açma ve kapı açık seviye yenileme.


Eski asansörlerin kumanda panolarının yenilenmesinde ve onarımında kullanılabilecek ekonomik ve pratik bir çözüm. Yangın, deprem, aşırı yük, vatman anahtarı fonksiyonları, yön okları , kabin lambası, meşgul, servis dışı ve. Yolcu kapısı koruma tertibatı kontrol edilir. Atestini kolaylaştıran dahili test anahtarı , DSB. Dişlisiz (Senkron) veya motor kasnak frenli motorlar için Auygulamalarında kullanılabilir, Liftinstituut tarafından onaylı Asertifikası, Erken kapı açma ve kapı açık seviye yenileme için emniyet devresini köprüleyebilme, Ek resim bulunamadı.


Eanahtarı sıfır olacak ve program ACMA adlı bölüme gidecektir. Madde’deki deney ve incelemeleri yapmalıdır. Yeni göreve gelen bina-site yönetimi, asansör firmasından, kurtarma operasyonu ve kapı açma anahtarı kullanımı ile ilgili eğitim talep edecektir. Açılma Modu: Parmak izi, şifre, Mkart.


Asansör kapı açma anahtarı

Bu tür bir anahtar ancak sorumlu bir kişiye verilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar