11 Ocak 2018 Perşembe

Tampon köşe koruma

Araç modelinize göre tampon köşeleri , ön ve arka tampon yüzeyi, yan kapı altları vb. DACIA DUSTER KAPI KORUMA BANTLARI VE PAÇALIKLI ÇAMURLUK ÜZERİ KORUYUCU DODİK SETİ. Oto Araç Universal Tampon Köşe Koruyucu Silikon Yastık Siyah.


Tampon köşe koruma

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bebek Köşe Koruyucu Tampon Bebek Güvenlik Seti ADET G909. TL 29TL (6) beyaztuning 92. Bmw M Serisi Araç İçin Tampon Köşeleri Koruyucu Korumalı Silikon.


Kaliteli 3M bantları ile yapıştırabilirsiniz. Tampon köşelerini çizilmelere ve zedelenmelere karşı korur. J105EFJ0- Tampon Köşe Koruma.


Subaru’nuzun tamponunun köşesini çiziklere karşı korur. J505EFJ0- Kauçuk Paspas. Murat hocam mavi renk ile işaretlediğim yerdeki tampon köşe koruyucularını nedense hiç bir arabaya yakıştıramıyorum.


Dolayısı ile sizin arabaya da yakışmayacağını düşünüyorum. Eğer orayı korumak istiyorsanız ön park sensörü taktırmanızı tavsiye ederim. Peugeot 2Ön Tampon Altı Lip (Plastik) 4TL. Zafer abi eğer aracını sürekli başka araçlarla yanyana park etmek zorunda kalmıyorsan taktırma inan estetik olarak benim hiç hoşuma gitmiyor aracını sürekli başka araçların yanına park edyorsanda taktırmakta fayda var ama öyle beklendiği gibi bir koruma malesef sağlamıyor. GMC Film Tampon Filmi ( tampon koruma filmi) yoldayken sıçrayabilecek herhangi bir cisme karşı koruma sağlar.


Honda Civic FcÖn Arka Tampon Köşe Korumaları (Boyasız) İthal Ürün Ürün yorumu yok. Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Ocak Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Tampon Koruyucu Şerit Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Tampon Koruyucu Şerit Senin Referans olarak.


Lütfen giriş yapın veya kayıt olun. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz. Yukarıda sattığınız forester köşe koruma 2tl idi, o civarlarda bir fiyata Xv ürünleri var, veya buluyorsunuz diye düşünerek sormuştum. Stratejik kablo koruma başlıkları, istenmeden oluşacak hasarlar ve bunun sonucunda meydana gelebilecek kısa devreden kaynaklanacak lamba arızası veya yangın risklerine karşı koruma sağlıyor. YEDEK ANAHTARI VE BAKIM KİTAPLARI MEVCUTTUR!


Tampon köşe koruma

Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. TAMPON KÖŞE KORUMA BANTLARI. Subaru yedek parça ve diğer ürün gruplarından impreza, forester, legacy, vivio seçenekleri ile sizlere kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız.


Locker Paspas,Bagaj Havuzu,Elgard Cam Filmi, Armster Kolçak, Ztech Cam Rüzgarlığı, Türkiye Distribütörü. Hyundai ixModel OEM Stil Ön Arka Koruma Barı. Karbon görünüm, kırmızı bantla beraber. Yolculuk sırasında her hangi bir kaza durumunda şok emici etkiye sahip olan tamponların bakımı ihmal edilmemelidir.


Her ne kadar basit parçalarmış gibi görünseler de hayati önem taşır ve bakımının yapılması şarttır. Orjinal yan cam rüzgarlığı. Arka tampon köşe koruyucuyu aşağıdaki resimde işaretledim. Ne işe yarar derseniz, bagaj yükleme-boşaltma da özellikle çekilerek bagajdan alınan bavul-valiz vb. Dönüş veya parklarda ön ve arka tampon köşelerini koruma altına almak.


Dar, tampon köşeleri için iadeal bir üründür. Bükülebilir yumuşak plastikten tampon koruyucudur. Yedek parça konusunda çeşitli marka seçenekleri sunarak subaru impreza forester legacy vivio ve birbirinden farklı diğer ürün gruplarından kategoril er ile sizlere şubemizden ve web sitemiz üzerinden daima kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi amaçlamaktayız. TL (Kauçuk paspas seti, yan kapı kuşakları, tampon köşe koruyucular, bagaj havuzu) Koruma Paketi – 2: 268.


Tampon köşe koruma

Toptan Satış - Bebek güvenliği bakım kalınlaşma çarpışma açısı köşe kenar koruyucu kılıf koruma köşe tampon masası çubuk köşe. Bebek Güvenliği Şeffaf Koruyucu Kapak Masa Köşe Koruyucular Çocuk Koruma Kapağı Mobilyaları Kenar Köşe Koruyucular. Qashqai tekna skypack beyaz renk aracımı hafta icinde teslim alacağım ilave aksesuar olarak kapi koruma bantları , yan ayna ledi , on tampon kose koruyucu , on ve arka pacaliklar almayı planlıyorum. Ssang Yong Korando Sport Ön Koruma. TIR Modellerine uygun başlıca ürünlerimiz.


Yedi gün geri ben bu siteyi keşfetti ve bir seçim denemek için yerleşmiş. Boya Koruma Filmleri: Poliüretan yapısıyla her yüzeye tam anlamıyla ve kolaylıkla uygulanabilen, şeffaf micron kalınlığı sayesinde fark edilmeyen boya koruma filmleri aracınızın aynalar, çamurluklar ve tampon köşeleri gibi ufak hasarlara en açık bölgelere uygulanır. VOVA, size en iyi deneyimi sağlamak için çerezler kullanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar