30 Ocak 2018 Salı

Boyalı alüminyum

Kullanım alanınıza özel olarak standart dışı ürünler de temin edilebilmektedir. Duvar ve tavanlar, garaj kapıları, bariyer araları, silo izolasyonu. Euramax, dünya genelinde çatı ve cephe firmalarına en üst kalitede boya kaplı rulo alüminyum tedarik eden. Metal Çatı ve Cephe Sistemleri, ÜRÜNLER, FIRESTONE.


Kulanım Alanına ve Özeliklerine göre farklı Alaşımda farklı kondisyonda ürün sağlamaktadır. Elektrostatik sıvı ve toz boyama teknikleri kullanılır. Polyester İç ve dış cephelerde yaygın olarak kullanılır.


Kolay şekillendirilebilir. Boyalı Kompozit Panel Kullanım Alanları. Direkt (Önden) Led Aydınlatmalı.


Harfler direkt şebeke elektriğine bağlanmamalıdır, trafo aracılığı ile bağlanmalıdır. Qualicoat kalite belgesine sahip üreticiler tarafından üretilmiş olması şartını aramalıyız. Galvanizli boyalı ya da gofrajlı ürünlerin trapez levha olarak formlanmış halidir. Havalandırma ve İzolasyon Grubu. Doğramaların köşe birleşimlerinde alüminyum profilden mamul köşe bağlama elemanı (ısı yalıtımlı olması halinde ısı yalıtımlı profilin her iki köşesine de) kullanılacak ve köşeler preslenmiş olacaktır 3)Isı yalıtımlı alüminyum profiller en az üç odacıklı olacaktır.


Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. Paslanmaz çelik, galvaniz ve alüminyum kutu harf üretiminde kullanılır. Aynı hacimdeki bir çelik malzemenin ağırlığının ancak üçte biri kadar ağırlıktadır. Kromat banyolarına gelen malzeme burada kromatlanır ve deiyonize su cihazında arıtılmış temiz su bulunan durulama banyolarında durulama işlemi yapılarak kurutma fırınında kurutulur. Bu prosesin amacı alüminyum yüzeyine toz boyanın daha iyi yapışmasını sağlamak ve ürünün korozyon direncini artırmaktır.


Alüminyum ’un Özellikleri. Poliüretan Mastik Slikon. Rulo Levha –Titanyum Çinko Rulo. Ulus Metal Sanayi ve Ticaret LTD. Rulo, levha, folyo ve boyalı alüminyum ürünleriyle ambalaj, distribütör, inşaat, dayanıklı tüketim, otomotive ve ısıtma-soğutma gibi bir çok sektöre hizmet vermektedir.


Akdeniz Panel Çatı Sistemleri Ltd. Kenet paneller boyalı alüminyumdan imal edilmiş olup özel dizaynı sayesinde ek yerleri boyaya zarar gelmeyecek şekilde kaynakla birleştirilmiştir. PEserisi alüminyum ve sac gibi metal yüzeylere uygulanır. Uygulama yerleri: cam ve kapı sistemleri, çanak anten, bahçe malzemeleri, mimari uygulamalar vs.


NKS, Standart Pop Perçin : Özel alaşımlı alüminyum gövde ve çelik çivi. Standart pop perçinler, çoğunlukla metalik yüzeyler olmak üzere neredeyse her malzemenin birleştirilmesinde kullanılabilirler ve en çok kullanılan perçin çeşididir. Firmamız, üretimini yaptığı trapez formları ile siz değerli müşterilerine hızlı, ekonomik ve esnek çözümler sunmaktadır. Trapezler, alüminyum ve galvanizli saclardan, istenilen boylarda, tonaja bağlı olarak farklı renk seçeneklerinde üretilebilmektedir.


Detaylı bilgi için satış temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Ametis Sandalye, boyalı ve kolsuz bantlı alüminyum sandalyedir. Bu harfler çift taraflı olarak kullanılabilir. Ahşap desen kaplama ünitesinde alüminyum profiller ahşap görünüm kazanır. Ahşap kartelamızı görmek için tıklayınız.


Trapez Şaçlar, galvaniz sac veya alüminyumdan , coil coating boyalı veya boyasız olarak, değişik kalınlık ve formlarda üretilmektedir. Isı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı serilen çok tabakalı çatı ve duvar uygulamalarında kullanılır. T abela, alüminyum tabela, aluminyum cnc kesimli statik boyalı kasa ledli tabelalar, alttan ledli pleksi giriş tabelası, alüminyum çerçeve ledli pleksi tabela, alüminyum kasa pleksi ışıklı tabela, alüminyum kasa üzeri paslanmaz harf tabela, alüminyum kasa üzeri paslanmaz kutu harf tabela, alüminyum kasa üzeri pleksi kabartmalı ve ledli tabela, alüminyum kasa üzeri pleksi. Aşağıdaki tabloda Master Panel Rserisi, poliüretan dolgulu sandviç panellerin, boyalı galvanizli sac ve alüminyum malzemeyle ve değişik metal ve poliüretan kalınlıklarıyla, değişik açık aralıklarında sürekli aşık sistemine göre taşıyabildiği maksimum yükler gösterilmektedir. FK, boyalı alüminyum malzemenin binada montajından iki yıl içinde kendisini gösterir.


FK’nın görülme ihtimali son derece düşüktür. LAHUR MARİNE DENİZ VE YAT MALZ. Kenet çatı ,kaplama malzemeleri olan boyalı -galvaniz sac, alüminyum ,alüzing,bakır ve titanyum çinko gibi metal kaplama malzemelerinin kenet makinasi istenilen boylarda üretilerek çatı ve cephelerde uygulanmasıdır. Konu ile ilgili olarak 30. Resmi Gazetede yayımlanan 1Seri No.


KDV Genel Tebliğinin () bölümünde yapılan düzenleme ile tevkifat kapsamına alınan alüminyum. Firmanın mimari ile kaplama teknolojilerindeki yeniliklere odaklanması, Euramax’ı renk ve tasarım konularında lider firma haline getirir. Detay: Demir çelik metal ürünler Çatı kaplama ürünleri Hırdavat ürünleri Daha fazlasını oku.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar