30 Ocak 2018 Salı

Isonem ms

Uygulama yapılacak yüzey, nemli, rutubetli, ya da kuru olabilir. Boyalı, boyasız her türlü yüzeye tatbik edilebilir. Uygulama rulo, fırça veya boya tabancasıyla astar uygulamasından sonra iki kat yapılır. Islak yüzeylere uygulama yapılmamalıdır. Ms Polymer Su Yalıtım Kaplaması kg.


En son teknolojide üretilen saf halde mükemmel özelliklere sahip bir polimerdir. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Sert elastik bir yapıda bulunması sebebiyle uygulama sonrası yüzeyden kopma, kabarma yapmaz. Kılcal çatlakları kapatma özelliğine sahiptir. Kullanıma hazır, UV dirençli, elastik bir yapıdadır.


Teras ve çatılarda, beton, şap, sıva, ahşap, metal yüzeylerde sprey poliüretan ısı yalıtımı uygulanmış yüzeylerde, dış cephelerde yalıtım malzemesi olarak kullanılır. Bu boşluklar sayesinde tuzların boyaya ve sıvaya zarar vermesi önlenir. It is ready to use, UV resistant, bright, hard elastic and walkable. Ekstra indirimli fiyat. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır (1) İsonem Be Likit Kauçuk Membran Kg 23.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. MS polymer kg ürünü satın aldım. Kullanma talimatında saat sonra donacağı yazılan ürün için 7-gün kadar bekledim. Böylelikle Uygulandığı Duvarın İçinde De Kurumayı Sağlamış Olur.


MS Nem ve Rutubet Boyası kg. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası!


MS POLYMERS is a one part, solvent-free, pure acrylic-based special waterproofing polymer produced by the latest technology. Ms Rutubet Ve Nem Boyası Kg. The walls absorb the water involving various salts such as the carbonate, sulphate and nitrate existing in the soil during the weather conditions at the seasons through the capillary canals and gaps. Thermal Paint İç ve Dış Cephe Isı Yalıtım Boyası L indirim.


Isonem Su Yalıtım MS Polymer KG. Soil Water Trap Toprak Su Tutucu Kg indirim. Her türlü ıslak ve kuru duvar yüzeyine uygulanabilir. Kuvvetli bir nem dayanımı vardır ve bu sayede nem ve rutubet oluşumunu engeller.


SONEM MS POLYMER en son teknolojide üretilen saf halde mükemmel özelliklere sahip bir polimerdir. Binaların iç ve dış duvarlarında doğa koşullarından oluşan nem ve rutubet sorunlarının giderilmesi için özel kimyasallar ve polimerlerle modifiye edilerek üretilmiş çok güçlü bir yalıtım boyasıdır. Parmak - Epoxy Rulo) 1TL (2) YAPIMARKETİX 100. Uygulama üzerinden saat geçtikten sonra ilk yağmur düştü ve aynı bölgeden kullanılan malzemenin suyla karışmış ve sulandırılmış rakı kıvamında ve rengindeki haliyle aktı.


KULLANIM ALANLARI: Banyo, mutfak, bodrum gibi rutubetli duvarlarda, Toprak ile temas halinde olan duvarlarda, Subasmanlarda ve her türlü boya kabarmalarında. ISONEM MS hidrofobik (su itici) yapıdadır. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Isonem ms

BE Elastik, Su Geçirimsiz Dış Cephe Boyası kg Beyaz. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Dış cephe uygulamalarında ürün inceltilmeden rulo veya fırça ile tam kat uygulama yapılmalıdır. Rutubetli ve tuzdan zarar görmüş duvarların ıslahı için üretilmiş özel sıvadır.


Duvarlar yağışlarla birlikte, topraktaki mevcut karbonat, sülfat gibi çeşitli tuzlarla kanallar ve boşluklar vasıtasıyla çekerler. Evimde küf ve nem sorunu var. Küf ve nem olan duvara uyguladım, fakat gündür kokudan eve giremiyoruz. Kış günü başımıza iş açtık. It is not affected by pedestrian and vehicle traffic and chemicals.


MasterSeal 5ÜRÜNÜ İNCELE. Bu, uygulandığı yüzeylerde, yüzeyin dokusunu bozmadan ve film tabakası oluşturmadan su geçirmezlik sağlar. Doğal taşların yada uygulanan yüzeyin nefes almasını engellemez ve görüntüsünü hiçbir şekilde bozmaz.


MS MORTAR AKRİLİK TAMİR HARCI, BETON VE SIVA ÇATLAKLARINDA, KİMYASAL DİRENCİ YÜKSEK, KULLANIMA HAZIR. Yalıtım yapılacak yüzeylerin temizlenmesi için önceden su ile yıkanmalı ve kuruması beklenmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar