17 Kasım 2017 Cuma

Çamsan katalog

Hijyenik, estetik, sağlıklı ve kolay döşenebilen bir yer döşemesidir. Diğer yer döşemelerine göre daha ekonomiktir. Masif parke gibi sistre cila gerektirmez, kolay çizilmez ve aşınmaz. Pekçok renk çeşidiyle mobilya ve duvar renklerine en uyumlu parkeyi seçme imkanı sağlar. MDF - MDFLAM - ASTARLAM - NORTHWIND PARKE.


Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret A. Hiç unutmuyorum parke ile Konya ‘da amcamların evinde tanışmıştım. AMSAN MM Klasik Galaxy Serisi Çamsan Asos Meşe. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. AMSAN MM AVANGARD SERİSİ Çamsan Avangard mm Dalyan Meşe.


Parkelam Klasik Renk, Desen, Model Kartelası MİLAS MEŞE. Hizmet ile ilgili detaylı bilgi. Kampanya stoklarla sınırlıdır.


Teknik Bilgi Kullanımı Hazırdır Lamine parkeler paketlerinden cilası bitmiş ve kullanıma hazır olarak çıkar. Farklı desen ve yapılardaki parke modellerini inceleyin, dilediğiniz ürünü güvenle alın. Yapıların özellikle zemin anlamındaki vazgeçilmezlerinden bir tanesi de parkeler.


Dekorasyonlara kazandırdıkları şık görünümün yanı sıra çok daha sağlam ve uzun ömürlü bir zemin dekorasyonu için yardımlarda bulunabilen parkeler, tam da bu amaçlarından dolayı tercih edilen dekorasyon. VARIO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi 1. KDV Dahil ₺3KDV Dahil. Peli laminat parke modelleri, yıla kadar garantili özel tasarımları ve farklı konseptlere hitap eden seçenekleri ile mekanlarınıza sıcaklık katar. ANASAYFA FİRMAMIZ İLETİŞİM STOK TAKİP. Ait Katalog ve Broşürleri Buradan İndirebilirsiniz.


Sayfanın aşağı kısımların da ürünlerin resimlerini de bulabilirsiniz. Ya daha pahalı ya da daha ucuz fakat çok küçük farklar olarak belirtilir. Bütçeye yönelik indirim ve kampanya çalışmaları müşterileri için oldukça iç rahatlatıcı oluyor ve çok hesaplı bir şekilde alışveriş yapmış olunuyor. Kataloglarımızda klasik, modern ve avangard serilerinin modellerini görebilirsiniz. Modern Art mm (kenarı derzli) Trend mm.


Firmamız, kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak, zemin çözümleri ve uygulama alanın da seçkin firmalarla çalışarak satış ve uygulama yapmaktadır. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve işimize olan sevgimizle çıktığımız bu yolun en başında kaliteli hizmet ve 1müşteri memnuniyeti ilke edindik. Bartın’da laminat konusunda her şey dahil kampanyamız başlamıştır.


Laminat Parke, mm şilte, süpürgelik fiyata dahildir. Doğadan gelen renkleri, yaşam alanlarınızla buluşturan Çamsan Platinium Seri. Toplam 4tl fiyat avantajını kaçırmayınız. Gösterilen fiyat metrekare bedelidir. Profillam, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen ahşap sanayi üretici firmalarından olan AGT, Çamsan , Peli Parke, Yıldız Entegre (Varioclic) ve Kastamonu Entegre’nin (Floorpan) en kaliteli ürünlerini dünyanın dört bir tarafına ihraç etmektedir.


Size özel kampanyalarımızı görmeden tercihinizi yapmayınız. Sizlerle çamsan parkenin özelliklerini paylaşalıTutkalsız Click sistemdir. This feature is not available right now.


Çamsan katalog

LAMİNANT ÇAMSAN KATOLOG 8MM. Yalın çizgiler, Stil sahibi tasarımlar… Çamsan Yalova Bölge Bayii Şahin Ticaret – Oğuzhan ŞAHİN. Camsan ve vario ayni kalitede. Hatta dünyada ki üretilen parkelerin 80i ayni kalitede. HDF üzerine preslenerek yapildigi icin üretim asamasinda hicbir fark yok.


Sadece sinif olayina dikkat edin. Teşekkür ederim cevabınız için. Krono dafne diye bir markanın rengini beğendik. Sizler de evinizde ya da ofisinde çamsan parke ürünlerini tercih edebilirsiniz.


Çamsan katalog

Parke ve Kapılar ve kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz. Cansan Alüminyum, Türkiye’nin önde gelen alüminyum profil üreticilerindendir, 100. AY SONUNA KADAR İNDİRİMLİ ÜNLÜ ENDÜSTRİYEL ASTAR BOYA Cinsi: Havada çok çabuk kuruyan ve doldurma gücü yüksek elastiki bir astardır.


Uygulama alanı: Demir ve çelik yüzeylerin astarlanmasında kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar