16 Kasım 2017 Perşembe

Kitaplık yapımı video

Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Up next Sanat eseri natural odundan tabure- sehpa yapımı - Duration: 5:56. Kitaplık Yapımı Sibel Kurt. Unsubscribe from Sibel Kurt?


Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Duvara monte edeceğiniz kitaplık ve rafların emniyetli olmasına özen gösterin. Sarsıntılara dayanıklı olsun. Düğün Davetlileri İçin El Yapımı Hediyelik Önerileri.


Evdeki malzemelerle kitaplık yapmaya ne dersiniz. Karton kullanarak çok güzel bir geri dönüşüm projesi yapıyoruz. Eğer birçok eşyaya sahipseniz yeni bir kitaplık oluşturmak için çok fazla para harcamanıza gerek yok demektir.


Kitaplık yapımı video

Evinizde bulunan birçok materyali harika ve yaratıcı raflar oluşturmak için kullanabilirsiniz. Ev yapımı dekoratif ürünleri sadece ponpon. Küçük Odalar için Köşeleri Değerlendirme Fikirleri. Bu kitaplıkları düşünebilmek için kitap okumak şart:) 1. Görünmez raflardan oluşan ve inç yüksekliğinde bu raf ödüllü, ilham verici ve yaratıcı tasarıma önemli bir örnek.


Projenin yapımı için buyrun devam edelim. Ahşap, metal hatta plastik malzemelerden tasarlanan kitaplık modelleri mevcuttur. Aynı zamanda belirli aralıklarla duvara monte edilen raflardan oluşan, sürgülü ya da içeriden dışa doğru açılan kapaklı kitaplıklar da rastlanabilecek modeller arasında yer almaktadır. Evinize ilginç bir kitaplık yapmaya ne dersiniz? Farklı olduğu gibi bi o kadar da şık görünümlü olan bu kitaplığı kendi zevkinize göre yapabilirsiniz.


Bu şekilde çok güzel bir kitaplığı kendimiz yapabiliriz. Sizlerde izleyerek yapabilirsiniz. Belki aklınıza geldi, belki acabalarla kendinizi yordunuz ancak bu düşünceyi hemen rafa mı kaldırdınız? Ayrıca sizin el yapımı bir kitaplık nasıl yapılır videosunu da izleyerek.


Bugün sizlere ahşap makaradan sehpa ve kitaplık yapımı hakkında bilgiler vereceğim. Bu büyük ahşap makaralar internette satılmakla birlikte, Türk telekom ve kablo işleriyle uğraşan işletmelerin çalışanlarından da temin edebileceğiniz bir malzeme. Dolaplı kitaplık modelleri arasından zevkinize ve kitaplarınıza en uygun modeli seçebilir ve evinize güzellik katabilirsiniz.


Vivense sitesinde kitaplarınızın yanında başka eşyalarınızı da koyabileceğiniz çok amaçlı kapaklı kitaplık modelleri bulunmakta. Birçok kişi kitaplara ek olarak raflarında fimler, fotoğraflar ve çeşitli objeleri de depoluyor. Salonunuz ya da çalışma odanız için bir kitaplık bakıyorsanız öncelikli olarak kitaplıkta neleri barındırmak istediğinize karar vermeli ve ona uygun ebatlarda bir kitaplık seçmelisiniz. Yazı göndermeden önce lütfen buraya bakmayı ihmal etmeyin. Eşimin fikri benim de el emeğimle ortaya çıkan güzellik :) Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.


Evet biraz uğraştırıyor ve yoruyor doğrusu, fakat sonuç hepsini unutturuyor. Ahşap paletler ile bir kitaplık yapılabilir. Pinterest hesabımızdaki, telif hakkı ihlali olmaması için sitemizde paylaşamadığımız ahşap palet ile koltuk yapımı projesine de bakabilirsiniz.


Kitaplık yapımı video

Aşağıdaki videodan da farklı örnekleri inceleyebilirsiniz. Nerdeyse kullanılamayacak kadar hasarlı durumda olan eski bir kitaplığın yenilenme öyküsüne bakmaya ne dersiniz? Biraz zımparalama, biraz mobilya boyama, biraz stencil tekniği ile devam eden sürece blogumdan bakabilirsiniz.


Ares Uin Renkli Dunyasi Karton Kolilerden Raf Yapimi. Video : Kokulu taş yapımı. Yapmayi Dusunenlere Simdiden Kolay Gelsin Yapilmak Uzere Birkac Seyi Gozume Ilistirdim Ama Ne Zaman Yaparim Belli Olmaz Daha Bitirilecek Cok Yarim. Duvar Rafi Nasil Sabitlenir.


U djrfnz Rquba - Maxresdefault. Bauhaus Alina Lu Yuvarlak Raf Seti. Bu kategorilerdeki diğer bazı projeler:. Güneş enerjili mini dünya maketi ya. Sitemize yeni eklediğimiz yeni bir özellik de sadece videoların yayınlandığı bir video izleme sayfası.


Bebek ayak baskısı ile pano yapımı için aydan karacan 10marifet’te nasıl yazı paylaşılır? Ahşap Yuvarlak Katlanabilir Masa Yapımı -İşte sizlere yine Dekoratif Elma şeklinde görünen harika bir Masa yapımı. Ahşap Tepsi Boyama çalışmasının tüm detayları ile gösterildiği bu sayfamıza da bakmayı unutmayın.


Lütfen çok daha fazlasını görebilmek için Hobiler ve Dekorasyon adlı menülere bakmayı unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar