15 Kasım 2017 Çarşamba

Aldoks alüminyum

ORTADOĞU ALUMİNYUM ’u kurdu. Diğer alternatif ürünlere kıyasla daha ekonomik olan bu sistem, kullanıcı için avantaj sağlamaktadır. Günümüzde alüminyum doğrama, birçok alanda tercih edilen bir yapı elemanı olarak kullanılır. Bu özellikleri ile yapılarda fazla bir yük oluşturmazlar. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır.


Aldoks alüminyum

Organize Sanayi Bölgesi Dağıstan Cd. Dayanıklı yapısıyla işyerlerinin büyük ölçüdeki doğrama işlerinde tercih edilmektedir. Kapı, pencere, pivot ve vitrin doğramaları imalatında kullanılan Yalıtımsız alüminyum doğrama serisidir.


Economic non-insulated aluminium joinery system used in application of aldoks series doors, windows, pivots and showcases. Kurulduğundan bugüne kadar İnterduş markası ile imalatını yaptığı duş ve küvet kabinleri, duş teknesi, jakuzi, hidro masajlı küvetler, buhar banyosu, Türk hamamı fonksiyonlu duş üniteleri ve banyo dolap üretimini yapıyor. Sorunuz başarıyla gönderildi.


Ekibimiz tarafından incelendikten sonra onaylanacaktır. Isı yalıtımlı olanlarıda mevcuttur. Ofislerinizin kapılarına veya pencerelerine daha sağlam temeller oluşmak için alüminyum doğrama kullanmanızı tavsiye ederiz. TEKNİK ÖZELLİKLER ve SİSTEM PERFORMANSI Kasa ve kanat derinliği: 45mm Profil et kalınlığı: 1. Cam Boşluğu: 4mm – 30mm Tozluk fitil kullanılmaz.


Fugitive and flat alternatives are available. Sistem fitilleri PVC esaslıdır. Wide or narrow series is an economical range with corner turn profile alternative. Different glass thicknesses can be applied. Address: Velikoy Sanayi Mah.


Aldoks alüminyum

Online sipariş verilebilir. AMANOS ALÜMİNYUM METAL SAN. Alüminyum Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. CS34-CS35Thermo Serisi v1. CAM BALKON SERİSİ SÜRME SERİSİ DÜZ ALDOKS PROFİLLER.


AKP-F-009-FÇakma Fitil (İnce) Ürün Ara. Aldoks geçme menteşe, alüminyum geçme menteşe. RÜNLERİMİZ › ALDOKS DOĞRAMA PROFİLLER. ALDOKS MENTEŞE DÜZ uygun fiyatlarıyla hsaluminyum. ALDOKS SERiSi PROFiLLERi ALDOKS SYSTEM PROFILES 41.


Profil No Gramaj Çevre 5 s Profil No Gramaj Çevre Profil No. Aluminyum Plastik Profil Sanay Ticaret A. Makine Sanayi Profilleri. Otomotiv Sanayi Profilleri. Reklam Sanayi Profilleri.


Ardıç Sokak No:Değirmenköy. Tel Örme ve Dokuma Tel Galvanizleme San. Ankara’da kurulan firmamız, alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermektedir. Başlıca faaliyet konularımız küpeşte korkuluk, cam balkon, sineklik profilleri ve aksesuarları, mobilya profilleri ve aksesuarları, alüminyum paneller, kompozit levhalar, paslanmaz borular, PVC paneller ve aksesuarlarıdır.


Radüs kemer yada oval olarak hazırlamaktayız. Yarım Ay Boru Kol 30x300mm. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. FİTİL ALDOKS GEÇMELİ TİP. Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir.


Aldoks alüminyum

Simin Metal sektöründe yıllık bir deneyimle bilgisini ve varlığını alüminyum ürünler üzerine kurmuş, alüminyum profil ve sistemleri ile alüminyum aksesuar tedarikinde dünya markaların ürünlerini ihraç eden bir alüminyum şirketidir. Değerli Takipçilerimiz,Tüm ürünlerimizi kolaylıkla inceleyebileceğiniz, bilgisayarınıza indirebileceğiniz şekilde tasarlanan websitemiz yayına girmiştir. CAVİT DUVAN ŞİRKETLER GRUBU. TSE, CE, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Garanti Belgesi ve Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik belgesine sahiptir. Bizim ısı yalıtımlı aldoks tan başka bu fuarda tanıttığımız iki serimiz daha var.


Esse-ısı yalıtımlı sistem serisi ve Es-ısıyalıtımlı sürme serisi. Rekard Metal bünyesinde R19. Standart alüminyum yapı elemanlarının yanında, iç kapı sistemleri, kompozit panel alt konstrüksiyon, seramik cephe alt konstrüksiyon, aldoks doğrama sistemi ve alümniyum güneş kırıcı sistemleri satışımızla hizmetinizdeyiz.


Etiketler: aldoks vasistas makası cm. UÇAR YAPI MARKET olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm cam sistemleri, alüminyum ve pvc üretiminde kullanılan sarf malzemelerini hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde üreten ve ticaretini yapan firmadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar