17 Kasım 2014 Pazartesi

Mermer ve taş yapıştırıcısı

Mermer ve taş yapıştırıcısı

Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. GRANIT EBpolyester reçine esaslı iki bileşenli bir mermer ve doğal taş yapıştırıcısıdır. Her türlü mermer , taş , granit, karo ve fayans gibi malzemelerin yapıştırılmasında, delik ve çatlakların onarımında, kopan parçaların tamirinde kullanılır.


Spatula veya benzeri bir aparatla, ayrı bir yerde 1gr. Sıcak, soğuk ve sudan etkilenerek mukavemetini kaybeder ve zamanla çatlayıp yapıştığı yeri üzerine binen ağırlık sonucunda bırakır. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hindistan ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla mermer taş silikon yapıştırıcı ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Delik ve çatlakların onarımında. Yapıştırıcı macun ve sertleştiricisinden oluşur. Kopan parçaların tamirinde güvenle kullanılır. Akma yapmaz, kırılmaz, üzeri boyanabilir. Vertical and horizontal bonding of all granite, marble, artificial and natural stones, used in filling and repairing.


Teknobond 2Mermer ve Taş yapıştırıcısı Polyester base two component, quick drying, stone and granite adhesive. Mermer traverten ve doğal taş patlatma mozaikler, mermer ve traverten lavabolar, mermer hamam kurnaları, eskitme doğal taş ve bir çok mermer doğal taş ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla ayağınıza gelsin. Manyezitli Alın Pah Tip Silim Taşı.


Uygulama sonrası rengini korur. Levha çatlağını tamir etmek ve bir süre sonra sarı almak için beyaz malzemeden kaçınmak için kullanılabilir. Debang jiarun taş ab epoksi Beyaz mermer malzemelerinizi korumak için mükemmel bir seçimdir. MasterTile sistemindeki ürünler kıvrılma, renk bozulması ve çiçeklenmeye engel olmak için doğal taş ve karoların şap, yapışkan ve çimento şerbetinden gelen su etkisini en aza indirger.


Mermer ve taş yapıştırıcısı

Eviye ve tezgah mermer ise mermer taş yapıştırıcısı ile dolgu yapıp yapıştırabilirsin. Mermer değilse montaj yapıştırıcısı hem yapıştırır hem doldurur fakat rengi sarı tonudur. Silikon da olur ama silikon zamanla küflenip kararır. Mantar ve bakterilere karşı dayanıklıdır. Elastikiyetini devamlı surette korur.


UV ışınlarına ve yaşlanmaya dayanıklıdır. UYGULAMA ALANLARI İnşaat sektöründe mermer , granit ve doğal taş birleşim yerlerinde kullanılabilir. Politek Mermer ve Tas Yapistirici polyester recine esasli, iki bilesenli bir mermer ve dogal tas yapistiricisidir.


Mermer , granit, traverten, dogal tas , suni mermer , seramik, tugla gibi gozenekli malzemelerin yapistirma, tamir ve dolgu islemlerinde kullanilir. ARDEX Mermer ve Granit yapıştırıcısı ile doldurulur ve düzlenir. Dolgu katmanı kuruduktan sonra üzerine plakalar yapıştırılmaya başlanır. Gri renk mermer debang jiarun taş yapıştırıcı ab tutkal 7: 1. Mermer Yapışrıcısı: İhtiyaçlarınız doğrultusunda her tür mermer , taş , granit, karo ve fayans gibi malzemelerin yapıştırılma işlemlerinde ve aynı zamanda tüm bu malzemelerin onarım işlemlerinde mermer yapıştırıcısı kullanılmaktadır. Mermer yapıştırıcısı , içerisinde barındırdığı kimyasallar nedeniyle.


Düşey uygulamalar için uygundur. Seçeneklerden hangi gramı isteserseniz işaretleyip sepete atmanız yeterlidir. Her ihtimale karşı yapıştırdığınız gün tezgahı kullanmamanız önerilir. Aşama : Kuruduktan sonra mermer ve taş yapıştırıcı ile destekleyin.


Kurşun ve asbest içermez. Dekoratif doğal taş , granit ve seramik yapıştırılmasında kullanılan flex özellikli çimento esaslı beyaz toz yapıştırıcıdır. Tanımı ve Kullanım Alanları: Yüksek performansa ve stabiliteye sahip esnek bir yapıştırma harcıdır.


Büyük ebatlı yer ve duvar seramiği, granit, granit seramik, mermer , klinker ve her türlü doğaltaş kaplama. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. En Popüler Pattex Tutkallar. Balta ve Keserler Bileme Çeşitli Aletler Enstruman Yapım Aletleri Fluteroni Tools Iskarpelalar Ahşap Saplı Iskarpelalar Balık Kuyruğu Iskarpelalar Büyük Heykel Iskarpelaları Deve Boynu Iskarpelalar Düz Iskarpelalar.


Hassas renk değiştirebilen doğal taşlar için renk vermeyen ince yataklı yapıştırıcı. Hızlı kürlenen beyaz doğal taş yapıştırıcısı. Yerden ısıtmalı zeminlerin kaplanmasında kullanılıyor. Karışım ortam ısısına bağlı olarak dakikada donar.


Yer ile duvar seramikleri, mermer , doğal taş gibi kaplama malzemelerinde ila mm aralığındaki derz boşluklarının doldurulmasında. Polyester esaslı kompenantlı mermer - granit ve doğal taş yapıştırıcıdır. STONE FIX ST-MERMER VE TAŞ YAPIŞiTIRICISI. Serakim Flex kullanılması önerilir. ABC Mermer ve Taş yapıştırıcı iki komponentli bir yapıştırıcıdır.


Pattex Epoksi Şırınga Çok Amaçlı. Seyrelttik asit ve alkalilere dayanıklıdır. Kargo bedeli alıcıya aittir. Fiyatlarımıza KDV dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar