26 Kasım 2014 Çarşamba

Asansör bilgileri

Bununla birlikte asansör monte eden, kendi bilgi ve becerisini içeren ticari sırları saklı kalmak kaydıyla, yedek parçaların yanı sıra bakım hizmeti verilebilmesini temin eden diğer araç ve bilgileri de ilgililere sağlar. Oldukça farklı kültürleri yıllarca başarıyla içinde barındıran İzmir bugün de bu kültürlerin oluşturduğu zenginliğin mirasını hem kendi halkıyla hem de ziyaretçileri ile paylaşmaktadır ki, asansör bu tip miraslara en tipik örneklerden biridir. KONE sektör lideri eko-verimli asansörler , yürüyen merdivenler, yürüyen yollar sunar.


Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı. Aşağıda ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Her bina tipine uygun asansörler. YÜRÜYEN MERDİVENLER VE YÜRÜYEN YOLLAR.


Kabinin en son duraklarda bulunma durumuna göre, üstte ve altta belirli. Makina dairesine normal kat merdiveni ile erişilebilmeli. Ek-Bölüm B’de yer alan hususların giderilmesi tavsiye niteliğinde olup, periyodik kontrol neticesinde mevcut asansöre bilgi etiketinin iliştirilmesi noktasında söz konusu hususlar değerlendirme dışında tutulur. Lina asansör olarak her türlü asansör kurulumu ve kullanımı konusunda destek vermekteyiz. Ramazanoğlu Mahallesi, Boztepe Sk.


TEKNİK DOSYA İÇERİĞİNİ ETKİLEYEN KOŞULLAR ( ASANSÖR MONTAJ ). HAZIRLANMASI Yeni yaklaşım direktifleri, üreticinin, ürünün ilgili temel gereklere uygunluğunu gösteren bilgileri içeren bir teknik dosya hazırlamasını gerektirmektedir. BREZİLYA AKIS DO BRASIL COMÉRCIO, IMPORTAÇÃO E EXPORTAÇÃO DE PEÇAS E ACESSÓRIOS PARA ELEVADORES LTDA. Güzel bir bilgi olmuş teşekkür ederiz.


Bizim asansöre kırmızı etiket yapıştırdılar fakat. Türkçe olarak iki takım halinde firma tarafından hazırlanıp, geçici kabulden önce idareye teslim edilecektir. Taşıt - İş Makinesi - Yedek Parça. Yangın Algılama - Söndürme - İhbar Sistemleri. Sigortacılık - Mali ve Hukuki Hizmetler.


Turizm - Organizasyon - Ödüllendirme Hizmetleri. LETİŞİM FORMU İletişim Formumuzu doldurarak bize gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz mesajlarınıza istinaden size dönüş yapılacaktır. Dişlili ve dişlisiz makine üretiminin yanı sıra normal ve uzaktan kumandalı hız regülatörü, yardımcı kasnak üretimi de yapmaktadır.


Teklif, bilgi ve diğer konular için hemen arayın. Ayrıca asansör montajı, asansör bakımı, asansör arızası, teknik servis ve yedek parça için bizimle iletişime geçiniz. Firmamız ile iletişim kanallarından herhangi birini kullanmanız durumunda sizinle yetkili ve teknik personelimiz hızlı bir şekilde yardımcı olacak ve çözüm sunacaktır. Biz Neredeyiz Haritayı Görmek İçin Tıklayınız.


Asansör bilgileri

Asansörler Kabinler Motorlar Kapılar. Büyük güç trafoları: 1-Trafonun giriş,çıkış ve yıldız noktası buşing bağlantı uçları açılır. Paket asansör projeleriniz için uzman kadromuzdan destek ve bilgi alınız.


Trafonun yağ radyatörlerini soğutan fan motorları yerinden sökülür. Yağ soğutucu radyatörlerine ait yağ vanaları kapatılarak vakum altında radyatörler yerinden sökülür. Trafo Yağı içindeki nemi kurutan silika jel tanklarına ait. Aliağa Şube: Kurtuluş Mahallesi Namık Kemal Cd. Sarı renkli bilgi etiketi, kabul edilebilir seviyede risk oluşturan uygunsuzlukların tespit edildiği asansöre iliştirilecek.


Yeşil renkli bilgi etiketi, uygun olan asansörde yer alacak. Kırmızı, sarı ve yeşil renkli bilgi etiketleri, yıllık kontrol tarihini ve A tipi muayene kuruluşuna ilişkin bilgileri içerecek. Yukarıdaki haritada görüntüleyebilirsiniz. Genel Müdürlük yerleşkesine nasıl gidileceğini öğren.


Sokak görünümü Bu özellik bazı bölgelerde çalışmayabilir. Firma logosunuzun etiketin üzerinde olması önemlidir. PVC asansör etiketi asansör sektöründe en çok tercih edilen etiket çeşididir. Isıya ve suya karşı dayanıklı olduğundan hem dış hem de iç mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Tag : asansör teknik bilgileri.


Asansör bilgileri

Uzman kurulum ekibimiz, kurulum aşamasından sonra, asansörü test edip sizi bilgilendirmektedirler. Montaj sonrası da teknik bilgi ve destek konusunda her zaman yanınızda oluyoruz. AYSA küresel Türk markasının formülünü Bakanlığa sundu! Kusursuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile faaliyetini sürdüren firmamız, İmalat, Montaj, Bakım, Proje, Üretim konularında kalite, performans uygun fiyat ve dünya standartları ölçülerine göre çalışmalarını sürdürmekte ve hedeflediği müşteri potansiyeline ulaşmaktadır.


Sorgulama Adresinden ilgili sitede bilgilerinize bakabilirsiniz. Her süreç için detaylı bilgi modüller sayfasında bulabilirsiniz. Kısaca bahsedecek olursak.


Bakım bölümünde bir asansörün teknik datalarını tutarken aynı alanda cari datalarını görebilir ,ilgili asansör ile alakalı windows tabanlı dosya kayıt sistemi ile sorabileceğimiz tüm soruları aynı ekranda görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar