25 Kasım 2014 Salı

Alüminyum sistemleri

Alutech markası ile üretimini yaptığı ürünler ile sistemler geliştirmektedir. VIG Makina, yılı aşkın deneyimi ve bu alandaki bilgi birikimi ile İkiz Merdaneli Sürekli Levha Döküm Hatları üretmektedir. Müşterinin gereksinimlerine göre uygun ve optimum bir işlem önerilmektedir.


Standart ve özel açılara uygun özel profiller ile fonksiyonel pencere ve kapı yapabilme imkanı. Alüminyum Kapı ve Pencere Sistemleri. Sizlere en iyi kullanımı sağlamak ve tanıtım çalışmalarında kullanmak amacıyla Ege Profil A. Plise Sineklik Sistemleri. Dorse ve Otomotiv Profilleri. Kompozit Panel ve Seramik Cephe Profilleri.


Kapı Kontrol Sistemi DCS Etkileyici bir giriş. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Amacı alüminyum sektöründe kalite, özgünlük, estetik ve ekonomik çözümler üreterek sektöründe liderliğini sürdürmektir. Panjur - Sineklik - Havalandırma Profilleri. Modüler İç Bölme Sistemi.


Alüminyum sistemleri

Meriven korkulukları ve balkon küpeşte modellerinin üretilmesine ve yurtdışı pazarlara ulaştırılmasında öncü olan firmamız, alüminyum küpeşte korkuluk sistemlerini her geçen gün daha çok geliştirmekte, yenilikler katmakta ve güvenirliğini arttırmaktadır. Yeni nesil aluminyum cephe sistemleri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın. Güvenlik ve dekorasyon ikisi bir arada alüminyum korkuluk sistemlerinde birleşiyor.


Sırbistan Büyükelçisi Sayın Dr. Tanju Bilgiç ve Ticaret Müşaviri Sayın Gülçinay Mumcu standımızı ziyarete. Belirtilen prensipler ile sektörde etkin firmalardan birisi olmayı hedefledik ve bunu başardık. HUUN markasıyla geliştiricisi ve satıcısı olduğu yenilikçi sürdürülebilir çözümler sunacağı yeni bir alan daha açıyor. Notada, şarkıda ulaşılan son nokta, resital” anlamına gelen ismi ile sürme sistemlerdeki birçok varyasyonun tek bir seri ile yapılabilirliğini temsil etmektedir.


ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Katlanır cam balkon Bina apartman giriş kapıları Tüm kredi kartlarına aya varan taksit imkanı. Cam balkon mm renkli Kurtoğlu gold serisi su tahliyeli Sızdırmazlık garantisiBina giriş kapısı csistem Tüm ürünlerimiz yıl garantilidir. KURUMSAL REFERANSLARIMIZ YÜZLERCE MÜNFERİT MÜŞTERİMİZİN REFERANSLARI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.


Ayrıca iş takip planlamasıda yapmaktayız. Danışmanlık hizmetlerimiz için de iletişime geçebilirsiniz. Kaliteli ürün elde edebilmek için makine parkımızı modern teknoloji ile donattık.


Projesine uygun istenilen ebatlarda rahatlıkla kesilebilir. Düşey taşıyıcı alüminyum T profiller cephe düzleminin yaklaşık 8. ASAŞPEN (PVC kapı ve pencere sistemleri ), NATURALBOND ( alüminyum kompozit panel), ALUDES ( alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri), RESCARA ( alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri ), NATUROLL (panjur sistemleri , garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri ) markaları altında ASAŞ’ın inşaat sektörüne yönelik geniş. Mimari Sistemler Cephe Sistemleri Giydirme cephelerde farklı çözümler. Silikon, cam, kapaklı ve yarı kapaklı cepheler, takviyeli sistemler ile kompozit dış cephe kaplamalarında alüminyum ürünler.


Günümüz şartlarında, giderek artan tehlike ve tehdit unsurlarına karşı, binalarımızın güvenliği öncelikle kapı, pencere ve giydirme cephelerimizin güvenlikleri ile sınırlı kalmaktadır. Alfore, yüksek kaliteli alüminyum , pencere, kapı ve cephe sistemlerini tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar niteliktedir. Hem farklı materyallere ve döşemelere uyum sağlayan hem de farklı renklere sahip olan zemin profilleri, özellikle modern mutfak ve banyo tasarımlarının dekorasyonlarında tamamlayıcı bir unsur olarak tercih edilir. Birbirinden farklı zeminler arası geçişlerde kullanılan zemin geçiş profilleri, zemin kaplamaları arasında oluşan hasarlı.


Alüminyum sistemleri

Müşterilerine üst sınıf aluminyum sistemler üretir. Türkiye, İspanya, Almanya’daki oluşumları ile faaliyetleri uluslararasıdır. Orgeneral Eşref Bitlis Cd. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini , cam cephe sistemlerini , panjur sistemlerini , korkuluk sistemlerini , ofis bölme sistemlerini , otomatik kapı sistemlerini de ekledik. Otomatik Sistemler Sektörün önde gelen otomatik geçiş sistem üreticileriyle birlikte çalışarak projenize en uygun donanımı birlikte seçiyor ve cepheye entegrasyonunu sağlıyoruz.


Yılından itibaren alüminyum korkuluk sistemleri bağlantı elemanları tasarımı ,dizaynı ve üretimi konusunda faaliyet göstermektedir. Isı yalıtım özelliği olan bu sistem , dışa açılan gizli kanatlarda cam bonding işlemi ile yapıştırılmaktadır. Sistemin uygulaması oldukça pratiktir, çünkü kırlangıç geçmeli yatay alüminyum bağlantılar, kayıtların iki dikme arasına sürülerek takılmasını sağlar. Bu yüzden alüminyum doğrama sistemlerini kullanmanız önemlidir. AS olarak işımize saygıyı, müşteriye karşı dürüstlüğü çalışma ilkesi olarak benimsedik.


Bu malzemeler ile oluşturulan, kapılar, katlanır kapılar, pencereler, sürmeler, kaldır sürler, silikon, kapaklı, kasetli, stick ve panel cephe sistemleri olarak müşterilerine hizmet vermektedir. Aluminyum Sistemleri alanında hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar