22 Eylül 2014 Pazartesi

Stone panel fiyatları

Sektörünün en kaliteli duvar panelleri ve tavan kaplama ürünlerimiz fiyat performans açısından en uygun fiyatlara pazarlanmaktadır. Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir. Mekânlarda bambaşka bir atmosfer. Mimaride geçmişin birikimi günümüz modernizasyonuyla şekillendi.


Stone panel fiyatları

Sena stone , tuğla panel , taş panel , ahşap panel , brüt beton görünümlü panel , dekoratif duvar kaplama , kültür taşı, kültür tuğlası alanında hizmet vermektedir. Taş duvar panel m² birim fiyatı için iletişime geçiniz. Honeycomb Panel Honeycomb Stone Mermer ve Granit’in yapısına bağlı olarak 3mm ile 8mm kalınlığında kesilip ultra hafif malzeme olan alüminyum honeycomb (bal peteği) panelle lamine edilmesi sonucunda üretilen ultra hafif mimari bir malzemedir.


DC Panel , size kurumsal portfolyonuza en yakın modelleri sunar, gerekirse sizin için yeni modeller üretir. Tasarım işin pratik ve estetik yönlerini yansıtmalıdır, fakat hepsinden daha önemlisi, iyi tasarım en başta insanlara hizmet etmelidir. Genellik ile paneller 100xEbatlarında 2Cm kalınlığına sahiptir. Yani adet panel myer kaplamaktadır.


Paneller adet olarak satılmaktadır. Ayrıca uygulamasında ustalık gerektiren bir durum bulunmamaktadır. Kendiniz kolay bir şekilde montaj işlemini yapabilirsiniz.


Tavan paneli , ürünlerin de neden stone panel ’i tercih ettiler birde müşterilerimizden dinlemek ister misiniz ? Ev dekorasyonu ile alakalı bir şeyler yaptırmak istiyordum. Duvarpan firmasına rastladım. Konuttan mağazaya, ofisten otele, sağlıktan spora birçok alan Artstone tarafından yapılmış özel çalışmalar sayesinde yeni bir ruha sahip olmuştur. Modeller Tuğla, Taş, Beton, Ahşap, Barocco ve Pas serisi fiber duvar panelleriyle evinizi dekore edin. Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler ve kusursuz duvarlar.


Stone panel fiyatları

Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli , kayrak taşı panelleri , rustik taş paneli , ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar kaplama panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz. Taş panel fiyatları diğer mübadillerine göre daha ekonomiktir. Web sitemiz ya da müşteri hizmetlerimiz üzerinden dekoratif duvar kaplama panelleri , kültür tuğlası, kültür taşı gibi faaliyet alanlarımız hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz. Tuğlanın geleneksel aromasını modern tasarım dünyasına dahil etmenin en kaliteli ve estetik yolunu Sena stone ’un.


Buradaöde olarak stone panel tavan karosu ürünlerini genel merkezimiz de kullandık, gerçekten çok şık bir dekorasyon oldu. Bir dekoratif panel için yaklaşık tane vida kullanınız. Stone panel , taş duvar kaplama panelleri uygulama görselleri.


Stone panel fiyatları

Karkaslara kilit sistem ile montajlanan paneller istenildiği zaman. Dekoratif kültür tuğlası, antik ve. Ahşap dokulardan oluşan ahşap panel fiyatları trend haline geldi ve etkileyici ve ahşap görüntülü dokuları ile gerçekçilik tam anlamıyla ön plandadır. Sena Stone Kültür Taşları ve Tuğlaları.


En kaliteli hammaddelerden üretilen ve adeta doğayı kendine referans alan yenilikçi, modern, göze hoş gelen dekoratif amaçlı kullanılan dekoratif tuğlalar, dekoratif panel , dekoratif taş modelleri ve çeşitleri, türlerindendir. Sena stone , tuğla kaplama, dekoratif kültür taşı, duvar panelleri , kültür tuğlası, dekoratif taş, dış cephe tuğla kaplama fiyatları hakkında detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Antik, harman, barok, sedir kaplama tuğla ugulama ve satış hizmetleri.


Antik Tuğla Modelleri Uygulama Merkezi ve Satış Ofisi. Doğal Taş Market İstanbul. Bu kalınlık ve desen seçenekleri sayesinde de betopan fiyatları belirlenmekte ve çeşitlenmektedir. Karo tavan duvar panelleri , dekoratif duvar kaplama panel fiyatları ve detaylı bilgi için lütfen uzman satış ekibimiz ile iletişime geçiniz.


Yapay Taş Dış Cephe Kaplaması fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Your browser does not support canvas! Pedras Taş Panel , Rocc Taş Panel , Rotta Taş Panel , stone panels, taş duvar panelleri , taş kaplama, taş panel , Taş Panel Fiyatları etiketlendi. Kendi ürünlerimizde ve projelerimizde’de kullandığımız jotun boya’yı kalitesinden dolayı herkese tavsiye etmekteyiz. Projelerinize uygun satış planlarımız ve profesyonel satış ekibimiz ile.


Taş Kaplamaları, Taş Tuğla Fiyatları , Country Stone ,. Stone Panel olarak, uzun yıllardır jotun boya istanbul bayiliğini yapmaktayız. Birbirinden farklı seçenekler ile yaşam alanınıza dekoratif bir görünüm kazandırın. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve Türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır.


Sadece Piks Stone teklif versin. Sizinle iletişime geçebilmemiz için formu doldurmanız yeterlidir. Kişisel bilgileriniz gizlilik politikamız çerçevesinde sadece size ulaşmak için kullanılacaktır. Panel modeline ve rengine göre özel olarak kit hazırlanır. Montaj kiti seçeneğini evet olarak belirtmeniz durumunda birim fiyata montaj kiti birim fiyatı eklenir.


Uygulama işlemi için mutlaka montaj malzemelerini de almalısınız. Mekanlarınızda konforlu ve daha güzel yaşamak artık hayal değil. Hayalini kurduğunuz yaşam alanlarınızın estetik görünümü ve şık olması, dekoratif taş kaplama panellerinde mümkündür.


ESKİTME DOĞALTAŞ TRAVERTEN MERMER DEKOR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar