29 Eylül 2014 Pazartesi

Pvc gergi tavan profilleri

Toplamda en çok kullanılan dört çeşit profil üretmekteyiz. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında. Bunların en başında tarnsparan gergi tavan kumaşlarıdır. Siz müşterilerimizin tercihi hangi marka gergi tavan membranından yana olursa size o marka gergi tavan membranı gönderilecektir.


Pvc gergi tavan profilleri

Pvc bir membran olup ,Geniş profil yelpazesi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek niteliktedir. PROFİL VE MONTAJ DETAYLARI DEV ÜRETİCİLERDEN 1. SINIF, ORJİNAL ALMAN VE FRANSIZ. Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi Dağıstan Cd.


Ve hatta Boyuttlu şekiller tasarlanmış ve uygulanmıştır. Beğendiğin Ürünler Listesine Kaydet. Bunun sebebi ise gergi tavan kumaşı kenarlarına fitil takılarak bu profillere gerilmektedir. Bu sebebledirki bu profiller çok sağlam malzemelerden üretilmelidir. Bu profiller tamamen alüminyum malzemelerden yapılmakta veözel yapıları vardır.


Asma Tavan - VRC Yapı Metal AsmaTavan Ltd Sti. Barrsiol tavan olarakta tabir edilmektedir. Aslında pvc gergi tavan markası olarak türkiyeye girmiştir. Fiberoptik ve LED Aydınlatma.


Barrisol gergİ tavan nedİr ? Yusuf ustaya tüm evimin gergi tavan duvar Kağıdı ve panel tuğla kaplama işini anahtar teslim verdim. Kendisi iş disiplini yüksek saygılı temiz ve çok yüksek işçiliğe sahip bir kişi. TUNUS HAVAALANI tavan modelleri, tavan şekilleri, pvc tavan , germe tavan , gergi tavan.


Zindankale Müzesi - KONYA izmir iç mimar, iç mimarlık, izmir dekorasyon, izmir iç dekorasyon. Tabii ki bazı referanslar var elbette farklı, ama biz de farklı bir model sağlıyoruz. EFT Yapı Endüstri, Fransız Serge Ferrari (soğuk kumaş gergi ) ve Alman Renolit – Fransız Alkor Draka ( pvc sıcak gergi ) marka membran kullanılarak üretilen stretch gergi tavan ürünlerini kendi ekstrüzyon profil sistemleri ile derzsiz birleşimler oluşturarak amorf şekiller de dahil olmak üzere sınırsız montaj seçeneği sunuyor. Kolay gergi tavan montaj tanıtım videosu. PVC bir membran olup, geniş profil yelpazesi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek niteliktedir.


Bakım gerektirmeyen ve geri dünüşüm özelliği olan çevreye duyarlı bir üründür. Esnek bir yapısı olması nedeniyle gergi tavan modellerinin dümdüz gerilmesi gerekmez. PVC (RESİMLİ) GERGİ TAVAN , ASMA TAVAN İÇİN ALÜMİNYUM KLİPS, METAL KLİPS PLASTİK CLİPS, LAMBİRİ VE TAŞYÜNÜ UYGULAMALARIMIZ.


PVC gergi tavan içeriğinde s- pvc , platisyen, pigment,dolgu ve stabilizatör içermektedir. Bu kumaşlar hafif olduğundan dolayı tavanda extra bir ağırlık yapmaz. Alüminyum profiller arasına gerilen PVC membranın uygulanması oldukça hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşir.


Germe tavan , Alman patentli yüksek teknoloji ile üretilen her renk ve doku üzerine basılabilen yangına dayanıklı pvc mebran bir kumaştır. PVC mebran, geniş profil yelpazesi ile her türlü tasarıma uygun niteliktedir. Transparan-Ekmek Resimleri - Germe Tavan KARADENİZ EKMEK SALONU-DENİZLİ. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte gergi tavan sistemleri de gelişti ve artık günümüzdeki halini aldı.


PVC membranlarla birlikte hijyenik, steril, yalıtımı sağlayan ve şıklığı artıran bir hal almaya başladı. BİZE ULAŞIN İSTEKLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır.


Pvc gergi tavan fiyatını neler etkilemektedir? Dijital baskı kalitesi, ölçünün fire durumu ,uygulamanın yapılacağı yer gibi etkenler fiyatı etkilemektedir. Tema resimleri molotovcoketail tarafından tasarlanmıştır. Esnek PVC membran, istenilen sekil, aydınlatma ve genel estetik formların öçülerine göre, birçok kaynaklı PVC kumas ve alüminyum pro l malzemelerin birlesmesinden meydana gelir.


Sonsuz tasarım olanağı sunar. PVC GERGi TAVAN SiSTEMLERi. Tavan dekorasyonları için de en kolay uygulanabilen ve en etkileyici görselliği gergi tavan modelleri sunuyor diyebiliriz.


Pvc kumaşın esenkliğinden yararlanılarak uygulanan mekanlarda mükemmel pürüzsüz sonuçlar elde edilir. Profil Çeşitleri ve Detayları. Bamax gergi tavan profilleri ve gergi tavan kumaşları hemen her projede kullanılabilmek içi amaçlanmış ve ona göre tasarlanmıştır.


Temizliği çok kolay olup nemli bez ile silinir, leke tutmaz bir pvc germe tavan olarak da adlandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar