25 Eylül 2014 Perşembe

Bitümlü bant

BDB Dilatasyon Bantı Çatı, temel tabanı ve temel perde duvarlardaki dilatasyonlarda güvenle kullanılan, kendinden yapışka. Poliroof SA MB Mahya Bandı. Ana Sayfa Kurumsal Kalite E-Katalog İletişim. Simself Bant doğal alüminyum folyo yada Doğal mineral kaplaması sayesinde güneş ışığından olumsuz etkilenmez.


Esnekliği sayesinde eğik ve eğrisel yüzeylere de rahatlıkla uygulanabilir. Elastomerik modifiye bitüm esaslı, soğuk uygulamalı, kendinden yapışkanlı, ile 60cm arası enlerde, 10m boyunda su yalıtım bantıdır. Alüminyum folyo, kırmızı ve yeşil arduvaz kaplı çeşitleri vardır. Bitüself Bitümlü Bantlar.


Nitto bant çapa bandı bez bant dize bandı çello bant Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba. Beton derzlerinde kullanılan özel karışımlı bitüm esaslı, beton ile birleşen, şişmeyen, sürekli elastik banttır. Kendinden yapışkanlı veya ısıtılarak uygulanan bitümlü membranların iç köşe dönüşlerinde kullanılır. Shenzhen SED Industry Co.


Bitümlü bant

Daha fazla detay görüntüle. Yırtılmaya karşı yüksek mukavemet. Yüksek su ve termal dayanımı. Sıcak soğuk farklarında elastikiyetini korur. Zayıf kimyasallara dayanıklıdır.


Sızdırmazlık ve maskeleme uygulamalarının yanında tamir bandı olarak ta kullanılır. Su geçirimsiz betondan yapılmış inşaatlarda beton dökme derzlerinin bilinen güvenceye alma metodlarında ek olarak özel yardımcı maddeler olmadan uygulanan basit bir. Sürme esaslı ve polimer bitümlü örtü malzemeleri ile en az 5’er cm.


Depolama Koşulları ve Raf Ömrü: 5-25°C sıcaklıkta, kuru, havalandırmalı ve üstü kapalı mekânlarda, üretim tarihinden itibaren azami yıl süreyle depolanabilir. Farklı uygulama alanları için,. Yapı Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık A. Boyalı alüminyum folyo, mat gri, terracotta kahverengi. Alt taraf: Kolayca çıkarılabilen koruyucu filmle kaplanmış, kendinden yapışkanlı bitümlü bant.


SİMSELF(ALU.FOLYOLU) BITUMLU BANT. BALCIOGLU GRUP STAND IZOLASYON A. Arduazlı membran çatı uygulamalarda bitümlü polyester keçe taşıyıcılı membran türleri kullanılır. Yalıtımda estetik ve ekonomik çözümler sunar. Ultraviyole ışınlarından ve ağır hava koşullarından etkilenmez. Sim Self bant bitüm esasl.


Bitümlü bant

Hazırlanan bitümlü sıcak karışım, istenilen genişlik, boyuna ve enine eğim ve kalınlıkta homojen bir yüzey yapısı verecek şekilde uygun özellikteki sericilerle serilmektedir. Genellikle metre uzunlukta bant şeklinde üretilen SimSelf’in bant genişlikleri seçeneklidir. Simself Bant su geçirmezlik özelliği, estetik görünüşü ve kendinden yapışma özelliği ile bir çok detaya pratik. FT VE DAHA ÇOK KATLI BİTÜMLÜ KARTON ÖRTÜ.


TAŞIMA SİSTEMLERİ Çift Kademe İstif Makinası Tek Kademe İstif Makinası Transpalet Forklift. Araçta titreşim ve rezonans amacı ile kullanılıyor. Firex esas olarak ses yalıtımı amaçlı su geçirmez yanmaz sünger.


Bitümlü bant

Endüstriyel Bantlar - Ambalaj Malzemeleri - İzolasyon Malzemeleri - Silikon ve Köpük Grubu - Yapıştırıcı Grubu - Silikon ve Kartuş Tabancaları - Maket Bıçakları - Boya Aparatları - Plastik Dübel ve Paspayı Grubu. Simself - Bant , İzolasyon onarım işleri artık çok kolay. Yeri Aşınma (Tip-1) malzemesi bant altı üretim Yüklenicinin plentinden İdaremize ait araçlarla Bartın merkez sınırları içerisinden teslim alınacaktır. Elastomerik katkılı bitüm esaslı, soğuk uygulamalı, kendinden yapışkanlı , çok amaçlı kullanıma sahip , su yalıtım bantıdır.


Güneş ışınlarına dayanıklıdır, solmaz. Tanımı Yatay ve düşey yapı bölümlerinin birleşim noktalarında, iç köşelerin izolasyona uygun olarak açılandırılmasında kullanılan, üçgen şeklinde elastomerik bitüm-kauçuk esaslı süper elastik pah bandıdır. Polimer bitümlü su yalıtım ürünleri (Polibit, Plastobit, Elastobit, Levobit).


Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mh. Açıklamalar BTM oluklu bitümlü çatı kaplama levhası Corrubit levhalar, bitüm emdirilmiş,yüksek mukavemetli organik elyaf levhalardır. Levhalar koruyucu boya tabakası ile her koşulda ve iklimde kullanılmak üzere güçlendirilmiştir.


ZELLİKLERİ: Çok amaçlı, tamamen su geçirmez, UV ışınları gibi dış etkenlere karşı dayanıklı, yırtılmaya karşı takviyeli, kullanımı kolay ve çabuk, üzeri boyanabilir. Soğuk uygulanır, kullanıma hazırdır. Su İle Temas Halinde Şişen Su Tutucu Bant.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar