20 Kasım 2019 Çarşamba

Alüminyum kompozit cephe

Kompozit Panel Kullanım Alanları. Binalarınız için 3d çizimler yapıyor ve siz değerli müşterilerimizle fikir alışverişi yaparak en uygun cephe giydirme modelini tasarlıyoruz. Kaliteden ödün vermeden, zamanı en. Ayaz Yapı Cephe Giydirme Sistemleri olarak teknik becerilerimizi, meslek etiğiyle temellendirip, deneyim ve tecrübelerimizle yaratıcı ve yerinde çözümler sunmayı şirket politikamız olarak görmekteyiz.


Giydirme cephe ve kapı pencere sistemleri, alüminyum kompozit panel imal etmektedir. Bir çok renk seçeneğinin yanısıra granit ve ahşap desen seçenekleriyle mimari estetiğe tamamlayıcı bir unsur olarak cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır.


Dış cephe kompozit kaplama, asaş, saray ve akpa marka alüminyum alikobant composite paneller ile bina cephe giydirme sistemidir. Uluslararası standartlara uygun olarak, kompozit cephe kaplama, cam cephe kaplama, alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte, cam balkon ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda, kalifiye ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir. Bitirdiğimiz onlarca projenin haklı sevincini yaşarken Türk halkına hizmet vermekten kıvanç duymaktayız. Detayları İçin Resimin Üzerine Tıklayınız.


Sinterflex Cephe Kaplama. Kompakt Laminat Cephe Kaplama. Terra Cotta Cephe Kaplama. Hafifliği, sağlamlığı, esnekliği, düz yüzeyler sağlaması ve diğer yapı elemanlarını destekleyici özelliği ile tüm dünyada tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Alüminyum levhalar bulunabiliyor.


Kapaklı alüminyum cephe sistemlerinde dış yüzeyde çeşitli genişliklerde alüminyum kapak kullanılır. Talebe göre pek çok farklı boyutta uygulanabilmektedir. Bir diğer giydirme çeşidi ise alüminyum panel cephe giydirme sistemleridir. Saha ziyaretlerimizden alınmış görselleri Paylaşıyoruz. Kapaklı, yarı kapaklı , slikon giydirme cephe sistemleri, spider cephe sistemleri,ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız doğrama sistemleri, ışıklık sistemleri, alüminyum kompozit parel cephe kaplama sistemleri , güneş kırıcı sistemleri , ofis bölme sistemleri alüminyum korkuluk, fotoselli ve döner kapılar imalat ve montajlarını yapmaktadır.


Bursa’da hizmet veren firmamız, ev ve iş yerlerinizdeki kompozit panellerde meydana gelen her türlü arıza, bakım ve onarım gerektiren işlemler için talep oluşturduğunuzda, işinin ehli ekiplerimiz adresinize gelerek kompozit panellerinizde var olan sorunu en kısa zamanda tespit etmekte ve çözüm sunmaktadır. Alutech Cephe Sistemleri Cephe Sistem Dosyalar. Modern mimarinin kullanıldığı tüm Binalarda ,galeri ve çatı açıklıklarında ,doğal aydınlanma ihtiyacının hissedildiği tüm alanlarda mimari estetiğe destek oluşturan sistemlerdir.


PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. PDCF olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımlı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Ostim 1Yenimahalle - Ostim Ankara. Adını da bu bir yüzeyinde yer alan alüminyum kompoze maddeden almaktadır. It seems we can’t find what you’re looking for.


Alüminyum kompozit cephe

Perhaps searching can help. Arzularınız üzerine belirtilen kompozit paneli malzemesi mesai saatleri içerisinde anında kargolanmaktadır. Müşterinin isteğine bağlı olarak her çeşit özel renklerde imal edilebilmesi sektörün vazgeçilmez bir ürün grubu olarak ilk sıralarda yerini muhafaza etmektedir. Yapıların iç ve dış cephe uygulamalarında kullanılan kompozit paneller, binalara ek yük getirmeyen, metal dayanımı sağlayan, tasarımda özgürlük ve esneklik sağlayan, bakımı ve temizliği son derece kolay olan bir cephe kaplama malzemesidir.


Firmamız Şimşek Aluminyum Yön. PVC ve Panjur Üretim Tesisleri:. Panellerin renk, doku ve uygulamada ki sınırsız özgürlüğü, bir çok projeye en uygun montajlama sistemi olarak kendini gösterir. YENİ HAYAT SİTESİ GİRİŞİ Yeni hayat sitesi giriş, sosyal tesis ve mescidinde silikon cephe , kompozit kaplama, alüminyum doğrama ve alüminyum menfez işleri Falkon Gruptarafından yapılmıştır.


Strüktürel silikon cephenin spandrel bölgeleri alüminyum kompozit levhadan yada kompakt laminantdan panel yapılabileceği gibi film kaplı ısıcam paneller veya film kaplı tek camdan oluşan arkası ısı yalıtımlı paneller de yapılabilir. Dışa açılan gizli kanatlar dışarıdan asla fark edilmez. Yapılarımızın dış cephesine uygun silikon cephe , kapaklı cephe veya kompozit levha uygulamaları ile hayalinizdeki yapıyı oluşturuyoruz. Hayalleriniz için tasarlıyoruz Biz her şeyi bitirmeyi hedefledik.


Bu amaçla en küçük detayına kadar her şeyi çözüyoruz. Bu sayede üretim veya montajı insiyatife bırakmadan, projenin insan faktöründen maksimum seviyede. Aluminance alüminyum kompozit paneller ileri teknoloji ile üretilmiş olup, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elamanıdır. Her türlü bina ve konstrüksiyonun yeni bir görünüm, modern çizgi ve temiz bir cepheye sahip olmasını sağlamaktadır.


Dış Cephe Kaplama Çeşitleri – Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımı için birçok kaplama çeşitleri üretilmiştir. Hekim Yapı olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz Hekimboard markalı fibercement cephe kaplama levhaları, giydirme cephe sistemleri sektöründe hızla yerini almıştır ve yılı aşkın bir süredir birçok yapının dış cephe kaplamasında, iç cephe kaplaması , zemin döşeme kaplaması ve tavan kaplamalarında yoğun olarak. Dış Cephe Giydirme elemanlarından biri olan alüminyum kompozit paneller, CNC de ebatlanıp, projesine göre derzlenip,taşıyıcı alt yapının üzerine. Güzel egemizde yaptığı çalışmalarla alüminyum kulanımın yaygın olması inancıyla daha güvenilir alüminyum serilerini sizlerin eğenisine sunmaktadır. KOMPOZİT CEPHE Günümüzde cephe kaplamalarında sık tercih edilen bu paneller hem montajı kolay hem de ekonomik olması nedeniyle avantajlıdır.


Bu kompozit paneller cephede mm kalınlığında olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar