16 Ekim 2019 Çarşamba

Doğal görünümlü rimel

Kahverengi maskaralar her makyaj için olmayabilir ama kesinlikle makyaj koleksiyonunuzda bir tane bulundurmanız gerek, çünkü doğal görünümlü veya “hiç makyaj yapmadım ki” görünümlü makyajları yapmanıza olanak sağlıyor. Ardından rimel fırçasını derecelik açı ile tutun. Yine kiprik dibinden uclara doğru fırçayı gezdirin. Yapacağınız bu üç hareket ile kirpiklerinize süreceğiniz rimel doğal görünümlü olacaktır. BU aşamada alt kirpiklerinize rimel sürmeyin.


Renksiz rimel olarak da bilinen şeffaf rimeller , jel kıvamındadır ve gün boyu doğal , ıslak görünümlü kirpiklere kavuşmanızı sağlar. Blogumu kitap yorum bloğundan daha çok ‘ lifestyle’ bloğuna çevirmeye karar verdim. Bu kitap yorumu yapmayacağım anlamına gelmiyor elbet. Ama hobim olan makyajla ilgili ve daha birçok şey. INGLOT’un doğal görünümlü yapay kirpikleri doğal ve sentetik kıllardan üretilmiştir.


Bu dayanıklı şerit kirpikler yeniden kullanılabilir özelliğe sahiptir ve kirpiklerinize hacim ve canlılık kazandırır. Hergün dipliner, rimel , göz altı kapatıcısı,allık ve ruj. Mac rimel yoğun ve doğal görünümlü kirpikler, kolay uygulanan fırçası ile baş döndüren bakışlar kazanmak demektir. Sipsiyah kirpikler, güzel gözler için Mac vazgeçilmezleriniz arasında yer alacak. Kirpiklere doğal görünüm veren bir maskara.


Fırçası sayesinde kirpikleri kıvırıp kaldırıyor ancak katman katman değil aksine çok doğal görünüm veriyor. Doğal Görünümlü Makyaj Nasıl Yapılır? Kızlar okula giderken rimel sürüyorum ama kalıcı olmuyor ve örümcek bacağı gibi yapan sürünce tane upuzun kirpiğiniz olduğu rimelleri sevmiyorum aahahhah.


Ben cok begeniyorum tek tek ayiriyo ve cok dogal gorunuyo kirpikler. Eğer sizde doğal görünümlü harika kirpikler istiyorsanız bu rimel kesinlikle size göre! Sizde hem doğal kirpikler hemde yoğun bakışlar istiyorsanız neden hala bu üründen satın almadınız? Kirpiğe taktıktan sonra daha doğal görünüm sağlamak için rimel ( mascara ) kullanabilirsiniz. Bu denemeler de yüz bölgesi ile boyun bölgesinin birleştiği alanlarda yapılmalıdır (ruj, rimel vb. dışında).


Doğal görünümlü rimel

Lancome Monsieur Big Mascara Black indirim. Ekstra indirimli fiyat. Uygulayacağınız allık elmacık kemiklerinize ve cilt tonunuzla uyumlu aynı zamanda naturel renklerde sürülmelidir. Soğuk kış günlerini karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde ise değişen mevsime adapte olmak, hem cildimiz hem de uygulayacağımız makyaj açısından çok önemli. Diğer yöntem ise rimelin fırçası ile sürmek yerine, yine bir mendile rimeli sürerek gözlerinize uygulayabilirsiniz.


Bu taktik tüm kullanacağınız ürünler için geçerlidir. Hafif dokusu ve nemlendirici özelliğiyle ise fondöten yerine geçebilecek en doğal ürünler arasında bulunuyor. En doğal gözler için kahverengi maskara kullanın Siyah rimel , gözlerde.


BB veya CC krem ile cildinizdeki renk tonunu eşitleyecektir. Natürel görünümlü , canlı ve kadifemsi gözler için simsiz, mat far kullanın. Eğer işi abartıp birkaç kat rimel sürmeye kalkarsanız doğal makyajdan uzaklaşıp gitgide abartılı gece makyajına yaklaşmış olursunuz.


Söz konusu natürel makyaj olduğu zaman her şeyi miminalde tutmakta fayda var. PembeNar olarak bu haberimizde doğal görünümlü makyaj tekniklerini sizinle paylaşıyoruz. Ruj yerine renkli dudak nemlendirici tercih edin. Etrafınızda hemen her markadan değişik rimeller kullanarak kirpik güzelliğinizi ön plana çıkarmaya çalışıyorsunuzdur muhakkak. Bu yorumu faydalı buldunuz mu?


Yok gibi makyaj son yıllarda en çok tercih edilen makyaj türü. Bu makyajla sağlıklı, genç ve bir o kadar da makyaj yapmamış gibi doğal bir yüzünüz olacak. Sizi görenler makyaj yapmadan nasıl bu kadar fresh bir cildiniz olduğunu merak edecek.


Flörtöz ve seksi bakışları n olmazsa olmazı rimeller kusursuz bir göz makyajının olmazsa olmazları. Takma kirpik etkili, yoğun ve siyah kirpikler için cüzdanını hafifletmen gerektiğini sanıyorsan yanılıyorsun. Sezonun yükselen trendi nemli bitişli ve makyajsız makyajlı ciltler için doğal görünümlü fondötenin 5. Sıradan fondötenlere göre daha hafif yapısıyla cilde daha kolay uygulanan “Second Skin Fondöten”, ile artık fondöteniniz değil, doğal görünümlü cildiniz övgü alacak. Gözlerde ise yapılacak işlem doğallıktan yana olmalı, bunun içinde sadece rimel sürmeniz yeterlidir. Daha uzun kirpikler belirgin kaşar için mutlaka rimel yaparken bunlarada dikkat etmelisiniz.


Doğal görünümlü rimel

Rimel Markaları İncelemesi. Anasayfa Kozmetik Markalar. Yorgun ifadenizi anında yüzünüzden silecek ve doğal bir canlılık yaratacak olan bu maskara hem kullanımı hem yapısıyla. Göz makyajınıza rimel ekleyerek çok sade ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz. Uygulama esnasında bulaşan parçalar için kulak pamuğunu kullanabilirsiniz.


Kaşlar görünümünüzü oldukça etkiler. Tek tek ayrılmış,uzun ve doğal görünümlü kirpikleriniz olsun istiyorsanız bu ürün tam sizlik. Uzun ve doğal kirpikler için.


Pastelden aldığım ilk makyaj malzemesi ve beni fazlasıyla şaşırttı. Maybelline New York’un Makyaj Direktörü, doğal görünümlü ve daha büyük gözler için açık tonda rimel öneriyor. Bu makyajın ana noktası şu: Maskarayı kirpik diplerine ve her kirpiği maskara fırçasına yerleşecek şekilde ayarlayarak uygulamak gerekiyor.


Ve özellikle uyarmak isterim ki o buçuk katı dahi çıkmak isterseniz ilk katın kurumasını SAKIN beklemeyin. Yumi Lashes beş adımdan oluşan bir işlemdir. Her işlem, doğal kirpiklere özel malzemeler kullanılarak sadece ve sadece uzman tarafından uygulanır.


Doğal görünümlü rimel

D İpek Kirpik uzatma daha uzun, dolgun ve doğal görünümlü kirpik uzatma en yeni protez kirpik uzatma sistemi olmakla beraber en iyi ipek kirpik sitemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar