28 Mart 2016 Pazartesi

Samsung galaxy s3 kırılmaz cam

Samsung galaxy s3 kırılmaz cam

Ekranı tam kaplayan tamamı yapışan full kapatan yapışkanlı koruma 3d kırılmaz cam ekran koruyucu ön. NANO KIRILMAZ CAM Esnek Film Yumuşak Ekran koru. MEİZU M6S 3D FULL KAPLAMA KIRILMAZ CAM EKRAN KORUYUCU. Galaxy SNeo Ekran Koruyucu Filmleri.


Online sipariş verilebilir. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. SAMSUNG GALAXY SMİNİ CAM DEĞİŞİM. GSM İletişim’de değiştiren herkese TL değerinde cam jelatin hediye ediyor ve ücretsiz olarak takım işlemini de gerçekleştiriyoruz. Jam jelatin sayesinde düşmelere ve darbelere karşı cep telefonunu daha dayanıklı hale.


Birlikte Ekle Telefon Kategorisi Alışverişine Anker TWS Kulaklık İndirimli 29. Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Ay garanti kullanılan üründe fabrikasyon.


Ancak bu güncelleme gelmeden önce sizler öğrenci olduğunuz için yeni güncel fiyatımız TL ücretinden faydalanabilirsiniz. Kırılmaz Cam 9H Telefon Yedek Parça Telefon Yedek Parça ve Aks. Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Elektrostatik adsorpsiyon teknolojisiTutkal gerektirmeyen tasarım, kolay yeniden uygulamak içinKeskin ve net görüntü kalitesi için ışık geçirgenliğiTam koruma için hastaya yüzey sertleştirme işlemiAşınma-dayanıklı, anti-çizilmeye, anti-yansıtıcı, anti-parmak izi, anti-gres ve UV filtrelemeGenel ÖzelliklerYüksek.


Dokunmatik calisiyor ekranda goruntude normal sanirim ustundeki cam kırıldı. Bu ekrani degistirme isi bana ne kadara patlar biliyormusunuz. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Türkiye’nin bir çok yerinden ücretsiz kargo ile aygıtı ulaştırmanız mümkündür.


Samsung galaxy s3 kırılmaz cam

TL ve üzeri alışverişlerde Kargo Bedava. TL gibi paralar ödeyip orjinal görünümlü yan sanayi ekranlar taktırmayın. Aksesuar ürünlerinin tam listesi. Magic Glass şok emiciliği artırmak için takviye edilmiş olup, özel işlenmiş saydam cam ile hasar ve çizilmelere karşı LCD ekranı korumak için üretilmiştir.


Cep telefonlarının dokunmatik ekranlarının krılmasını önlemek amacıyla kullanılan, normal cama göre darbeye daha dayanıklı cam türüdür. Kırılmaz cam yapısı itibariyle normal cama nazaran çok daha dayanıklı bir cam türü olarak bilinir. Hafta içi Saat 16:Cumartesi Saat 13:Öncesi verilen tüm siparişler aynı gün kargolanır. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Sadece Yurtiçi Kargo ile gönderim yapılır.


Samsung galaxy s3 kırılmaz cam

Ttec Ekran Koruyucu Ultra Şeffaf Nokia 302. TL Ttec Ultra Şeffaf Turkcell. Cihazlara takılan ekranlar ve dokunmatikler orijinal kalitededir tam kalite orijinal parçalar kullanıyoruz. Adet (Minimum Sipariş) Renk.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder Mağazaya özel adet ve üzeri Ücretsiz Kargo. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Kapıda ödemeli en ucuz ürün fırsatları, fiyatları ve. Adana şehrinde Sıfır ürün, Adana, Akdeniz, ₺. Bu plastik kaplamanın kırılmasının imkansız olduğu söyleniyor.


Tempered Glass ekranlar oranında telefonunuzun ekranını kırılmalara, darbelere ve çizilmelere karşı korur. Orijinal ekran dokunma hissi verir. Temizleme ve kurulama bezi ürünle birlikte gelmektedir. Samsung SCam Değişimi Samsung Cam. Dış kısımdaki cam değil iç kısımdaki ekrandan bahsediyorum.


Yazık be böyle bişey mi olur telefon buz gibi dağılıyor üstelik bi cam 500tl telefondan pahalıya buna kim dur diyecek hiç mi. Benimde iç cam kırıldı general mobile 4G kaç TL odicem daha yeni aldım yıl oldu Garantisi var. Mobil Uygulamamızı İndirin.


Telefonuza önden gelecek hazarları engelleyerek telefonunuzun ilk günkü gibi kalmasını sağlar. Hiçbir durumda kılmaz ve çizilmez. Ekranın tamamını Kaplar kavisli bölümler dahil Gerçek 9H Sağlamlık Uzun ömürlüdür. Konuya ve fiyat bilgisi için aşağıdaki linkten konuya gidebilirsiniz.


N CAM DEGİŞİMİ EKRAN DEGİŞİMLERİNDE TL DEĞERİNDEKİ BUFF MARKA KIRILMAZ DARBE KORUYUCU JELATİN YOĞUN İLGİNİZDEN DOLAYI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar