26 Mayıs 2014 Pazartesi

Ode taşyünü

Ode taşyünü

HVAC Yalıtım Ürünleri - ode. ODE Rockflex, bazalt mineralinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, oranında doğal elyaf içeren taşyünü yalıtım malzemesidir. ODE ROCKFLEX Bazalt minerallerinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, oranında doğal elyaf içeren taşyünü yalıtım malzemesidir. BAYİLİKLER İstanbul Bayileri İzocam Weber Assan BTM ODE , İzober, Oneflex. Sika Proco Star Plastik Onduline Wooler, Ursa.


DOSYALAR İzocam Fiyat Listesi. ODE Isıpan, yoğuşmayı önleyen ancak nefes almaya izin veren, μ=1değerinde, optimum su buharı difüzyon direnç katsayısına sahiptir. Alüminyum folyo kaplı ürünler in yangın sınıfı ise A2L’dir. Yangın sınıfı, malzemenin aleve ve yanmaya karşı dayanımını gösteren bir özelliktir.


Isı yalıtımı, ses yalıtımı ve akustik düzenleme, yangın güvenliği amaçlı kullanılır. Kauçuk Köpük - İzocamflex. Altayçeşme Mahallesi Çamlı Sok. Taşyünü rulo üzerine rabitz teli kaplanması sayesinde silindirik, oval ve düz olmayan yüzeylerde kolay kullanım sağlar. Polietilen Köpük - PEflex.


Yalıtım yapılacak yüzeye tespit pimleri sayesinde tutturulur. Gerektiğinde taşyünü şiltenin yüzeyi saç ile kaplanır. ODE Taşyünü Yalıtım Şiltesi.


Kullanım Alanları: Çatı yüzeylerinde, aşık aralarında kullanılır. Talep edilen ürünün tarafınızca gönderilen nakliye aracına yüklendikden sonra kredi kartından ödemesi alınır. Ode Rockflex Taşyünü Yapı ve tesisat yalıtımında kullanılan tüm malzemeleri bünyesinde bulunduran ODE Yalıtım, piyasaya sunduğu yeni ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. EPD - Çevresel Ürün Beyanı Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk firmadır.


GMA - Alligator Uygulama Atölyesi. Mineral yünlerde ise Avrupa Sertifikalandırma Kurulu tarafından sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB sertifikasına da sahiptir. Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir.


Anasayfa ODE Fiyat Listesi. Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır. Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır. Site İçi Arama: Ürün Gamı.


Ode taşyünü

Geniş ürün yelpazesi, projelendirme, imalat, montaj, her talebe uygun malzeme arzı, nakliye, hizmet garantisi. Mimar, Mühendis ve tecrübeli ustaları ile sıcak ilgi, kesin çözüm ve kaliteli hizmet arayanlara. Taşyünü , doymuş yapısı sayesinde su itici özelliğe sahiptir.


Buhar geçirgenliğine sahip olduğu için taşyünü içinde nem barındırmaz. Taşyünü kullanımı, fosil yakıtlara duyulan ihtiyacı azaltmaktadır. Eps, Xps, Camyünü, Taşyünü ve Shingle tesislerinden oluşan modern fabrika kurarak Türkiye’ de önemli. Takviyeli yapışkanı sayesinde kanal yüzeyine tam ve mükemmel bir yapışma sağlar. Enver bayramoğlu Yapı malzemeleri, inşaat, Mühendislik.


Evinizde, İşyernizde Bi Eksik Varsa Yıltaş Var. KALE SIVA FİLESİ 160gr(50m2) ₺110. Knauf Earthwool Camyünü Şilte 10cm 6m2. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Türkiye, HVAC, yapı, inşaat, teknik, tesisat, cam yünü, taşyünü , mineral, kauçuk köpüğü, XPS, membran.


Mantolama firması,Mantolama, ODE YALITIM SAN. ODE Ürünleri En Uygun Fiyatla Yıltaş Yapı Markette. Artı İzolasyon,Artı yalıtım,ankara yalıtım,ankara izolasyon,osb levha,weber, ode ,şıngıl,shıngıl,camyünü,izocam,sika,betopan,çivi,elarabası,xps,eps. ODE ROCKFLEX LEVHA YÜZER DÖŞEME LEVHASI ODE ROCKFLEX LEVHA TERAS ÇATI LEVHASI Binalarda ısı, ses ve yangın yalıtımı için kullanılan yanmaz, kaplamasız, uzun ömürlü taşyünü levhalardır.


Silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesi ile üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar