19 Temmuz 2019 Cuma

Alüminyum kepenk sistemleri

Günümüz koşullarında kötü niyet ve düşüncelerin tehdidi altında olan işletmelerinizin veya özel mülklerinizin güvenliği için kaliteli, şık ve modern bir çözümdür. Detaylı bilgi için tıklayın. Alüminyum kepenkler kullanılan malzemeye göre 2’ye ayrılmaktadır.


Alüminyum kepenk sistemleri

Pencereli ekstrüzyon alüminyum kepenk : Sanayi alanında üretimde kullanılan ekstrüzyon tekniği ile firmamız tarafından üretilen bu kepenk sistemleri kullanıcısına uzun süreli bir ömür vadetmektedir. Yeni nesil alüminyum kepenk sistemleriyle dekoratif kepenk çözümlerine kavuşun. Jaluzi bölmeler, fotoselli ve döner kapı sistemleriyle son teknolojiye sahip farkı ve kaliteyi hissedin. Projeye uygun alüminyum kepenk sistemleri. Emniyette Olmanın Huzurunu Yaşamak İçin Enine Boyuna Güvenlik!


Otomatik Kepenk Sistemleri. Günümüzde iş yeri güvenliğinin ertelenemeyecek kadar önem kazandığı yadsınamaz. Bizim ısmarlama alüminyum kepenklerimiz modernizasyon veya yeni inşa projeniz için ideal çözümdür. Bunların bazılarına değinecek olursak, öncelikle yüksek ölçüde güvenlik sağladığını dile getirebiliriz. Güvenlik önlemlerinin en başında otomatik kepenk sistemleri gelmektedir.


Kepenk sistemlerinde uzaktan kumandalı motorlarlar ile sisteme hareket verilmektedir. ALÜMİNYUM KEPENK SİSTEMLERİ. Ticari ve konut projelerinde güvenlik amacıyla kullanılmasının yanı sıra pencere ve garaj girişlerinde de kullanılmaktadır.


ENDÜSTRİYEL SARMAL SİSTEMLER. Kepenk , garaj kapısı, dükkan kepenkleri, alüminyum kepenk , otomatik kepenk İstanbul, otomatik kepenk fiyat listesi, saç kepenk fiyatları, otomatik kepenk fiyat, otomatik kepenk metrekare fiyatları, otomatik kepenk sistemleri. Elektrik kesintilerinde eliniz ile kontrol edilebilirsiniz. Kepenk , olumsuz hava koşullarına karşı alternatif çözümlerden biridir.


Panjur ve Kepenk Sistemleri. Yaşam alanlarını daha konforlu hale getirebilmek için tasarlanmış olan panjur sistemleri güneş ışığı başta olmak üzere olumsuz hava şartlarından korunmak amacıyla kullanılmaktadır. Hasır kepenk sistemleri kendine has yapısı sayesinde hava giriş çıkışının önemli olduğu yerlerde,otopark, eczane gibi içerinin görünmesi yada gece açık kalması gereken yerlerde güvenliği de ön planda tutarak çalışmanın devamlılığını sağlar. Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız, yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır.


Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş ve daima en ön planda tutmuş ve tutmaya devam edecektir. Galvaniz çelik sistemler ve alüminyum sistemler olmak üzere ikiye ayrılan otomatik kepenk sistemleri rahatlık, estetik ve güvenliği ön planda tutan müşterilerimizin tercihidir. Kaplama yüzeyi mm, 77mm ve 100mm olarak değişir. Bazı profil türlerinde yardımcı malzeme olarak poliüretan kullanılır. Poliüretan dolgulu alüminyum otomatik kepenklerde direnç daha fazladır.


Sağlamlık olarak galvanız kepenk ile dayanıklılığı aynıdır. Ama bu farklar firma montajcısının profösyönelliğine bağlı olarak farklılık gösterebilir. ORDU BAFRA ÇORUM ÇARŞAMBA AMASYA YAKAKENT ÜNYE. Yılların bilgi birikimi ve teçrübeleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.


Mağaza, işyeri, depo, garaj giriş çıkışları gibi birçok noktada otomatik kepenk sistemleri ile güvenlik-konfor-ısı ve ses yalıtımı-yoğun kullanım gibi isteklerinizi göz önünde bulundurarak en uygun motorlu otomatik kepenk çözümlerini sunuyoruz. Tamamen alüminyum ve poliüretandan imal edilen paletler korozyon oluşumuna imkan tanımamaktadırlar. Estetik ile güvenlik birarada! Bankalar, döviz büroları, kuyumcu gibi güvenliğin ön planda tutulduğu yerlerde galvaniz çelik sistemler tercih edilirken, estetik görünümün ön planda tutulduğu yerlerde ise alüminyum sistemler tercih edilmektedir.


Alüminyum kepenk sistemleri

SCS otomatik panjur sistemleri. Kapı seçiminde dikkat edilmesi gerek bazı hususlar vardır. Bunlardan en önemlisi firmanın yaptığı ürünün arkasında durabiliyor olmasıdır. Seksiyonel kapılar uygulama mahallinde ekstra yer ihtiyacı duymaktadırlar bu nedenle birçok projede uygulanamadığı durumlarda sarmal panjur sistemleri tercih edilebilmektedir. Genel olarak küçük ve orta ebatlarda tüp motor olarak bilinen silindirik motorlar kullanılmaktadır.


Türkiye’nin lider otomatik kapı ve kepenk sistemleri üreticilerinden olan KEPENKSHOP firmamız otomatik kepenk , otomatik kapı, garaj kapısı, endüstriyel kapı, yangın dayanımlı kepenk , panjur sistemleri ve. Akordiyon kepenk ve bariyer sistemlerin haricinde ,otomatik kepenk , otomatik panjur,otomatik garaj kapıları, otomatik bahçe kapıları , fotoselli kapılar , alüminyum doğrama , ofis bölme işlemleri , sineklik , pimapen kapı pencere sistemleri , alüminyum küpeşte sistemleri , katlanır cam ve cam balkon ,Kompozit kaplama. Aluminyum kepenk , galvaniz saç otomatik kepenk sistemleri. Lameller, çoğu zaman hem yapısı hem de maddesel içeriği nedeniyle hastane, havaalanı, AVM gibi iç mekânlarda tercih edilmektedir. Yusuf kepenk , bu güne kadar bir çok projenin altına imzasına atmıştır.


Firmamız, alüminyum doğrama, ışıklı tabela, ofis bölme, korkuluk, cephe kaplama, otomatik kepenk ve kapı sistemleri faaliyeti göztermektedir. KAGE markası altında güvenliğin ve sağlamlığın ön planda tutulduğu çelik kepenk sistemleri ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri sektörüne giriş yaptı. Başkent Kepenk Kepenk konusunda sektörde eskilere dayanan bir hizmet geçmişimiz bulunmaktadır.


Uzun yılların ve çalışma prensiplerinin tecrübemiz ile ilk amacımızın müşteri memnuniyeti olduğunu belirtmek isteriz. Günümüzde, otomatik kepenk sektöründe çalışan firmalar için, kaliteli hizmet ve servis sunuyor olması çok önemli. Kepenk cihazının kurulumu ve sonrasında oluşan arızalar için bakım onarım yedek servis hizmetlerini uzun yıllardır Kepenk Market ile yürütmekteyiz. Teknik ekibin uzmanlığı ve yetkinliği sayesinde. Sürme Kapı ve Pencere Sistemleri.


Güvenlik açısından alüminyum kepenklere nazaran daha çok mukavemetlidir. Kepenklerde kullanılan hammaddenin galvaniz kaplı ve Elektrostatik toz boyalı olması sebebi ile dış etkenlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar