31 Aralık 2018 Pazartesi

Epoksi boya

Epoksi boya

Renk bakımından en zengin ürün grubuna girmekte dir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Boyalar , yapıştırıcılar, zemin kaplama, şeffaf epoksi , su bazlı epoksiler tercih edilen çeşitlerden bazılarıdır. Sac, galvaniz, alüminyum, ahşap ve mineral yüzeylere mükemmel yapışır. Self leveling epoksi kaplaması, kendi kendine yayılan bir zemin kaplama türüdür.


Uygun fiyat ve uzman işçilikle tüm projelerinizi gerçekleştirelim. TL TL (35) rva-muhendislik 100. TL (5) rva-muhendislik 100. Hastane, laboratuvar, ameliyathane gibi sağlık kuruluşlarında zemin ve duvar kaplama ayrıca gıda sektöründe gıdaya uygun solventsiz epoksi boya üretilir.


Epoksi boya

ISPARTA BELEDİYESİ YERALTI OTOPARKI EPOKSİ ZEMİN KAPLAMA PROJEMİZ TAMAMLANDI. Yeni ve eski her tip zemin ve kullanım şartına uygun geniş sistem seçeneklerinin sunulduğu. Ayrıca epoksi boya sistemleri ile mekanınızı son derece modern hale getirebilir, aynı zamanda ortamın farklı görüntüler FOSFORLU BOYA Fosforlu materyallerin özelliği herhangi bir ışık kaynağından aldıkları enerjiyi tekrar ışıma olarak geri vermeleridir. Rulo,fırça yada tabanca ile uygulanabilen EPOKSİ boyalar ,ahşap,metal ve beton zeminlere çok iyi yapışmakla birlikte kullanımı ve rötüşu kolay olan sistemlerdir. Yüzeyde herhangi kir toz yağ pas olmaması gerekmektedir.


Bunun dışında yüzeyde çıkıntılar varsa bu çıkıntılarında temizlenmesi gerekir. Yüzeyin tamamen pürüzsüz olması sağlanır. Sanayi boyaları , inşaat boyaları , epoksi boyaları , akrilik boyalar , iş güvenlik gereçleri ve muhtelif yardımcı malzemelerin toptan ve perakende satışını yapmaktayız.


Enjoy Boya , Selülozik boya Hadımköy, endüstriyel boya büyükçekmece, rapid astar avcılar, Beylikdüzü motip spreyler, epoksi boya ve astarlar. Epoksi boya nasıl uygulanır. Kullanımı teknelerle sınırlı değil ve genel ahşap işlerinde, hatta ev içi onarımlarda bile kullanılabiliyor, tabii biraz tuzlu olan fiyatını sineye çekmek kaydıyla. Türkiye gibi sıcak iklimlerde açık renk boya. Boya ve astar olarak, 10- Endüstriyel üretim tesisleri, gıda üretim tesisleri, tekstil fabrikaları, ilaç fabrikaları, entegre büyükbaş hayvan.


Kalın katlar halinde uygulanarak yüksek film bir kalınlığı elde edilebilmesi. Fiyat verme işlemi çok daha fazla araştırmaya dayalı olduğu için boya badana fiyatları gibi net bir hesaplama aracından söz edilemez. Yüzey pürüzsüz ve yeterince temiz olmazsa epoksi boya yüzeye tam olarak yapışmaz. Bu konuda yapılacak en küçük hata hazırlanan epoksi karışımının tamamen atıl duruma gelmesi ile sonuçlanabilir. Kuruma Süresi: 23°C’de ve bağıl nem oranında dokunma kurumasını 2–saatte tamamlar.


Hazırlanan boya karışımı fırça, pistole, rulo ile uygulanır. Kimyasal dayanıklılığını kazanma süresi gündür. Poliamid esaslı, iki bileşenli yüksek yapışma mukavemetli parlak bir son kat boyadır.


Uygulandığı yüzeye mükemmel bir şekilde yapışarak çok mukavemetli bir yüzey oluşturur. Kocaeli epoksi Boya zemin kaplama Kocaelide her alanda epoksi boya zemin kaplamaları, epoksi boya zemin tamiratları, epoksi boya malzeme temini, epoksi boya işçilik hizmeti veren firmamız Çok şık ve pürüzssüz zeminler için tavsiye etmektedir,artık villa ve daire içlerinide dekoratif epoksi boya ile şenlendiriyoruz seramik,kalebodur,granit,mermer zeminlerin görüntüsünü ve. En uygun epoksi boya fiyatları, epoksi son kat astar ve epoksi astar çeşitleri bu kategoride. Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar. Zeminler de ve duvarlarda Hijyen sağlayan Gıda epoksi kaplamaların duvar boya maliyetleri mfiyatları normal su bazlı plastik boyaların az üzerindedir.


Aralarındaki avantaj ve kullanım koşulları göz önüne alındığında epoksi reçinelerin ekonomik fiyatlara mal olduğunu göreceksiniz. Hızla büyüyen inşaat sektörü parke ve fayanslara alternatif olarak büyük bir buluşa imza atıp geliştirilen epoksi boyları ile zeminleriniz artık daha hijyen, ve daha renkli oluyor. Açık alanlarda basketbol sahalarında , spor komplekslerinde oldukça fazla kullanıma sahip epoksi boya aşınmaya karşı yüksek gücü ile açık alanlarda yüksek bir performans sergilemektedir. EPOX HB-Epoxy Zemin Boyasi. Iki komponentli, Epoxy bazli parlak zemin kaplama malzemesi.


Ayrıca mekanik dayanıklılığa sahip olması bakımından, havacılık,uzay ve denizcilik sektöründe de sıkça tercih edilen bir boya çeşidir. Ağır hizmet koşullarına ve kimyasallara dayanıklı, iki bileşenli, beton, metal, ahşap, sıva ve alçı yüzeylere uygulanabilen epoksi esaslı bir boyadır. En Popüler Ürünler En Ucuz Ürünler En Yeni Ürünler. Jotun epoksi boya ürünü sunuyor.


Bunların yaklaşık kadarı techizat boyası, tekne boyası ve kadarı mobilya boyası şeklindedir. Uygulanacak kalınlık kullanılacak epoksi boyanın miktarını artıracağı için maliyeti ve dolayısı ile fiyatı artıracaktır. Korozyon yapıcı ortamlara karşı dayanıklı bir yapıya sahip olmalarından dolayı epoksi boyalar , korozyona uğramaya meyilli olan metal yüzeylerin boyanmasında tercih edilmektedir. Genel sanayinin fiziksel ve kimyasal etkilere direnci yüksek epoksi boya ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Yat ve tekne malzemelerini, marin ürünlerini , tekne aksesuar, aydınlatma ekipmanları, tekne zehirli boya , epoksi reçine, epoksi malzemeleri, sintine pompas.


Com Tüm Hakları Saklıdır. Zımpara ile temizlenmiş ve her türlü yüzeylerin 0.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar