24 Ağustos 2018 Cuma

Duşakabin tek cam

TEKDUŞ KABİN ve TEKDUŞ KÜVET marka tescili ve garanti belgeli olarak hizmete sunulmaktadır. Kuruluşumuz müşterilerimizin desteği ile bu vazifeyi en iyi şekilde yerine getirebilmenin haklı gururu içindedir. Ekstra indirimli fiyat.


Duşakabin tek cam

Tek Tıkla Güvenli Alışveriş. Tek Cam Duş Paneli Uygulama Banyoların vazgeçilmez ürünlerinden birisi olan, hem sağladığı konfor. Hem de banyolara kattığı estetik ile göz dolduran duşakabin çeşitleri, modern çağın getirdiği en güzel yeniliklerden bir tanesidir. Cam duşakabin modelleri için de daha güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım gerçekleştirmeniz açısından temperli duşakabin camı tercih etmeniz önerilir.


Banyolardaki hava akımının yeterli düzeyde olmaması nedeniyle zamanla duş teknesi ve camlarında kireçlenme, tortu gibi lekeler oluşur. Kapı ve pencere kısımlarında cam , buzlu cam ve mika en çok kullanılan malzemelerdendir. Duşakabin ölçüsünü seçiniz. Kapaklı bir duşakabin kapı kolları ile açılır ve normal bir kapı parçalarına sahiptir. Herhangi bir küvetin üzerine sabitlenebilen modelde, tek ve kısa cam panel, eloksal kaplamalı profille sabitlenmiştir.


Duşakabin tek cam

Temperli walk-in panellerin 80cm ile 170cm arasındaki boylarda üretimi yapılmaktadır. Cam kalınlıkları mm ile mm arasında değişir. Küvet fiyata dahil değildir. Tek cam panel duş Uzun ve geniş banyolarda bir tek sabit cam ve giriş alanı boş kalacak şekilde tasarlanan banyo modellerinde kullanılan duş sistemidir.


Duş panel camı duş başlığı yönünde konumlandırılır. Daha çok iş yoğunluğu olan ve günlük duş ihtiyacını karşılayan bölümlerin bu şekilde kullanımına olanak sağlar. Cam panel sistem duşakabinler , genellikle tek cam panel olarak tasarlanır, Bazı modellerinde yada cam , aksesuar elamanları vasıtası ile birbirine bağlanır. Prinç rulmanlı - Askılı vitrin.


Hem şık hem de zarif bir duşa kabin modeli ile karşı karşıyayız. Renklerin eşsiz duruşu ve şeffaf görünümde uyumu çok başarılıdır. Güvenli olması açısından temperli camı tercih etmeniz kaçınılmazdır. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bir başka tek camlı banyo duşakabin modeli daha. Hem tek camlı olmasından hem de saydam cam kullanılmasından dolayı hareketli ve desenli banyo fayansları için ideal modeller. Böylece hem duvarlar duşakabinin arkasında kalmıyor hem de duşakabin görüntü olarak iç açıcı hale geliyor. Sıradan bir duş teknesi, küvet, jakuzi veya mozaik, mermer, granit gibi eski sabit duş zemini üzerine monte edebileceğiniz kapılı, walk-in ( tek yüzey cam ) veya paravan duşakabin modelleri de vardır.


Tabandan tavana uzanan cam duşakabin bu haliyle çok şık görünüyor. Yine saydam cam tercih edilerek şıklığa şıklık katılmış. Hem banyo duşakabininin iç kısmı hem de duvar kağıdı olarak tek bir renkte yoğunlaşan. Cam duşakabin fiyatları 200cm kadar olan her ölçüde şeffaf cam teknesiz duşakabin fiyatlarıdır. TL NFavorilere ekle menu.


Aksi takdirde ürün yapısı kolayca bozulabilir ve duşakabin su sızdırmaya başlayabilir. DUŞAKABİN RELAX SERİ BOY MENTEŞE RTK -01. Dar olan banyolarınız için yapılabilecek bir duşa kabin modelidir.


Kapısının açılabilir olması da bu tarz banyolar için oldukça önemlidir. Bu kirleticilerin birikmesi bakterilerin oluşumuna olanak sağlarken duşakabin camlarında kirlilik oluşumunu arttırır. Kabinet özel koruma sistemi sayesinde suyun cam yüzeyde tutunmasını engelleyerek kireç lekeleri ve damla izleri oluşumunu minimize eder. Patlamış camları nasıl değiştiriyoruz.


Geniş teknesiz kabinlerden modern bombeli cam ve tekneli kabinlere uzanan çeşitlilikle, doğru bir duş kabini seçimi banyonuza pratiklik, lüks bir görünüm ve stil kazandıracaktır. Firmamız istanbul çekmeköyde bulunmaktadır, istanbulun her bölgesine hizmetimiz bulunmaktadır. Camlarımız temperli alüminyum profiller paslanmaz eloksal rulmanlarımız metaldir. Duş kabinlerinde güvenli cam kullanımı tek başına yetmez.


OCD - DZ - 5Mini küvetli, temperli cam , tek açılır duşakabin. Tekneli , Teknesiz Cam Kabinler. Sürgülü Sistem , Düz , Köşe , Oval ve Özel İmalat. Tüm inşaat projelerine toplu veya nihai tek mimari projelere, otel, hotel, pansiyon ve butik otellere özel tasarımlı özel ürünlermizle Türkiye.


Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak kazanır. Teklifin cam alternatifleriyle verilmesini istiyorum. Resim gönderilirse iyi olur.


Temiz hızlı ve Güleryüzlü bir hizmet aldık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar