16 Eylül 2016 Cuma

Antep halı markaları

Son bir yıl içnde kendi dalında en beğenilen ve tercih edilen markalardan birisinin DİLEK HALI olduğu ortaya. Bunların yaklaşık kadarı halı , hasır ve kadarı diğer kumaşlar şeklindedir. ARTEMİS HALI KOLEKSİYONLAR Artemis Halı Mis gibi Halı. Halı Markalarına özel ürün ve kampanyalar Vivense Halı Kategorisinde. Fiyat : Birim  Bazı Projeler.


BÜYÜKŞEHİR, 5KİLOMETRE ARAZİ YOLU AÇTI. Deri ve peluş halı imalatımız ile halı sektörüne yeniilik getirmekten mutluyuz. Hakan Carpet Our company is located in gaziantep-Turkey.


Festival Halı , klasikten moderne kadar her zevke hitap eden tasarımlar sunuyor. Yerli markalar size hem görece uygun, hem de kaliteli ürünler sunuyorlar. Pierre Cardin halı , alıcılara birçok farklı model ve seçenekler sunuyor.


Dantel işlemelerden üç boyutlu tasarımlara, ışıltılı koleksiyonlardan klasik kolajlara bu yıl trend olan ne varsa yine Sanat Halı ’da! Tüm kalitelerinde hayata değer katma vizyonu ile çalışan Sanat Halı geleneksel motiflerin zenginliğini, modern çizgilerin yeniliğiyle bir araya getiriyor. Aynı Gün Servis En iyi fiyatlar.


Gaziantep Halı Center, Gaziantep. Güneyli Makina, ileri teknoloji Endüstriyel Halı Makinaları ve Tekstil Makinaları ile müşterilerine her zaman en iyi ve en kalitelisini sunmaktadır. Gelişmiş Teknoloji Doğru ve Zamanında Hizmet Yüksek Kalite Standartları Köklü ve Güvenilir Markalar. Markası Brillant Halı Brillant Dinarsu Halı Dinarsu Merinos Halı Merinos Polar Halı Polar Polaris Halı Polaris Sanat Halı Halı Sanat Halı Sarar Halı Sarar Tüm markalar 3D Halı 3D Acassıa Home Halı Acassıa Home Aksu Halı Aksu Alaca Halı Alaca Alex Halı Alex Anatolian Halı Anatolian Apex Halı Apex Atlas Halı Atlas Baby Fehn. Merinos, topluma faydalı olabilecek sosyal boyutlu organizasyon faaliyetlerine de öncelik veren yapısı ile uluslararası kalite standardına ve imajına sahip, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir dünya markasıdır.


Atatürk halı temizliği batıkent halı yıkama fiyatları binevlerde halı temizleme d. Carpetrium, halı ve kilim, halı çeşitleri, halı makineleri, desen, tasarım ile ilgili her türlü güncel bilgiyi bünyesinde bulunduran ve dünya çapında yayın yapan halı sektörüne yönelik haber-portal kuruluşudur. CONFETTI DEN CAMİ HALILARI İÇİN YENİ MARKA : ÇELEBİZADE. Karataş, Yeditepe, Binevler en iyi, en yakın halı yıkama gaziantep firması.


Her Türlü Koltuk, Yatak, ve Yerinde Halı Yıkama İşleriniz için Gönül Rahatlığıyla Bizi Arayabilirsiniz. Evinizi tasarlarken, mobilya ve perde gibi önemli unsurların yanında halılar ve kilimler de mekanınıza kattıkları değer ile öne çıkıyor. Kullanacağınız odanın boyutuna göre seçeceğiniz. DİNARSU, PADİŞAH, EFSANE, İMPARATOR ve BOĞAZİÇİ halı markaları.


Doğal ve akrilik iplik kullanılarak üretilmiştir. Magnifique koleksiyonunda selülozik atkı kullanıldığından ölçülerde ila arasında değişim olabilir. AHMET ER tarafından ŞAHİN MENSUCAT için yazılmış. Son teknoloji ürünü makineler, zengin ekipman, eğitimli ve deneyimli personeli ile halı yıkamada temizliğin öncüsü olmuştur.


Halı Çeşitleri Arasında Kaybolmayın! Halı gibi dayanıklı ürünleri hayatımız boyunca birkaç kez alırız ve alırken de pişman olmak istemeyiz. Bunun için marka ve modeli belirlerken tasarımını, markayı ve dayanıklılığı ön planda tutmak zorundayız. Hayatın Tasarımla Buluştuğu Yerde Sanat Başlar, Sanat Halı. Cami halı desenleri, cami halı modelleri, cami halı altı ısıtma sistemleri ile cami halısı metrekare fiyatı en düşük fiyatı vermektedir.


En yeni halı modellerini orjinal, açılmamış ambalajında sizlerle buluşturuyoruz… Yurtdışı pazarlar için üretilen özel ihracat modellerini de siz değerli müşterilerimize sunuyoruz… Üstelik en uygun fiyatlarla, kargo ücreti ödemeden! Bilgi Edinme Basında NTB Basın Küpürleri Raporlar İstatistikler Stratejik Plan Stratejik Hedefler Faaliyet Raporlar. Sitedeki içerikler izinsiz kullanılamaz. Antep halısı el dokuma Materyal. Tüm hakları saklıdır Assos Halı.


FİLTRELE Hal Grupları Haller Hal Ürünleri HAL FİYATLARI. Genellikle uygun fiyatlarda karşınıza çıkan metrekare birim fiyatları ile bütçenize ve ihtiyaçlarına uygun bir yolluk halı siparişi vermeniz mümkün. Merinos, Dinarsu, Aksu, Altınsar ve başta olmak üzere en popüler ve sıklıkla tercih edilen halı markaları nın ürettiği yolluk çeşitleri burada sizleri bekliyor.


Fabrikamızda çeşitli kalitelerde halı üretimi yapılmaktadır. En kaliteli ve güvenli bir şekilde halılarınızı yıkıyoruz. Asil Halı , otel halıları konusunda deneyimli firmalar arasındaki yerini, otelleriniz için dizayn edilen modern seçeneklere borçludur. Halı markaları arasında dikkatleri üzerine toplayan firmamız, otelinizde kullanılacak olan ürünün boyutlarını ve desenlerini, sizler için özel tasarlar. HD renkleriyle Enza Halılar , sizi yeni trendlerin ekseninde mekanlarınızda.


Halı yıkama da istenilen sonuçlar iplik aralarına nüfus etmiş toz, kir, bakteri…vs bütün kirlerin yüzeye çıkarılıp atılması, mümkün olduğunca halıya zarar vermeden lekelerin çıkarılması, gerekli. Enerjik, cool, lüks, spor, romantik ya da sakin. Kısaca mekanlarınıza gösterişli ve jarakteristik bir stil kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar